Scudo Sports

Maxxis mi Vittoria mı?

Ercany

Üye
Tepki
3
Bisiklet
Ghost
Merhaba arkadaşlar, Uzun arayışlar sonrası hem maddi yönden hemde kullanış bakımından 2 lastiği çok beğendim sizinde bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var aşağıda belirttiğim 2 model arasında kaldım,

Biri;

Diğeri ;

Maxxis almayı düşünüyordum ama vittoriayı şiddetle tavsiye ediyorlar hem maddi olarak performans ve patlama konusundada iyi diyorlar.. 2 lastikde 500-600gr arasında. Sizce ne yapmalıyım?

Scudo
Maxxis kullanmadım ama uzun bir süre Vittoria (Randonneur 26x1.50) kullandım çok memnun kaldım.
Yol bisikletimde hala Vittoria ürünlerini kullanıyorum (Rubino Pro 700x23) hala da çok memnunum :).

Maxxis hakkında fikrim yok ama Vittoria'nın 2 sene evvel satılan Randonneur modelini binlerce kilometre kullanıp memnun kalmıştım. Şu sıralarda satılan Randonneur modeli öncekine göre daha sert ve kalın bir sırta sahip. Zaten üzerinde de "Double shield" diyerek belirtmişler. Elinize alıp incelediğinizde fark edersiniz. Sonuç olarak, tavsiye ederim.

Eskisi şöyleydi:

http://1.bp.blogspot.com/-sF5XAYpT6Is/U7WSN9pWimI/AAAAAAAAA38/9cGbh3G8hYg/s1600/IMG_2325.JPG

Öndeki bisiklette bu lastik takılı. Binlerce kilometre boyunca patlamadı.

http://4.bp.blogspot.com/-_-7dLeCcdSU/U2-7eMH_26I/AAAAAAAAAls/kpwsRq4AIJg/s1600/005.jpg

Yenisi şöyle:

http://3.bp.blogspot.com/-k9m4z2Nlujw/U7kvZYWa_JI/AAAAAAAAAPw/zfj0xhSdHto/s1600/IMG_2351.JPG

Çok teşekkür ederim. Daha fazla kişinin bu lastikten memnun olması karar vermemde gerçekten iyi olacak. Çünkü fiyat olarakta çok hesaplı bütçemi zorlamayacak. ben %70 yolda %30 arazide kulanıyorum (istanbuldayım) aşırı bir araziye çıkmıyor gerçi ama hafif arazidede problem olmaz diye umuyorum.

Randonneur'u kullandım. Bir kere bile patlamadi. Islak yolda ve asfaltta mükemmel diyebilirim. Fiyatı da uygun, tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Ercany
Henüz maxxis kullanmadım, ancak yaklaşık 600-650 kmdir vittoria kullanıyorum ve birlikte aldığım yama takımının daha etiketini sökmedim. Ben de memnunum.:harika:

• Beğen
Tepkiler: Ercany
@Yusuf Yılmazvural

Çok alakasız olacak ama şu fotoyu her gördüğümde "Neredeeeen nereye" diyorum :).
O arkadaşa sor bakalım şu sahneyi hatırlıyor muymuş?
82780003.jpg

Tam bir f/p desek yalan olmaz yani çok teşekkürler tavsiyeler için :)

@Edip Dinçer

Sabah evden çıkarken uyandırıp gösterdim fotoğrafı, gözlerini aralayarak "lütfü kırdaaar......hintli doktooor......böbreeek.....sanofiiii....." gibi şeyler sayıkladı. Sonra döndü uyudu :confused:

Arkadaşların bahsettiği gibi bende bir Vittoria kullanıcısı olarak çok memnunum. Henüz hiç patlamadı. Gayet akıcı, yol tutuşu güzel ve sağlam bir f/p ürünü.
Tavsiye ederim.

Vittoria iydir tam 1.5 yıldır kullanıyorum patlak sorunu yok...:)

Bu Vittoria lastikleri baska bir yerse bulabilir miyiz? Decathlon'da stok yokmus.

@ertanmrtz Yurt disi alim konusunda aliexpress disinda bir tecrubem olmadigindan biraz cekiniyorum. Kargo konusu ve tabiki de PTT beni korkutuyor.

@Berkay Kayalı valla benimde ilk alışverişim yurtdışından ondan pek pahalı bir şey almak istemedim ama yine de ptt konusu var dediğin gibi.

Maxxis biraz daha pahalı tabiki az daha çıkarsan Maxxis almanı öneririm. Bir kullanıcı olarakta yorumum ve gözlemlerim olumlu yönde.. Diğer lastik hakkında fikrim yok. Vittoria'ya da F/P ürünü diyorlar, yani mantıkla yaklaşırsak F/P ürünü almak mantıklı..Maxxis bir F değil ama her zaman P, olsun lastik önemli. :)

@gmfaruk iç lastiğinizin üzerinde yazar hangi ebatlarla uyumlu olduğu.

Geri