Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mavic XM819

sercanczo

Forum Bağımlısı
Tepki
116
Mavic XM819 çemberle beraber tubeless sibopları geliyo mu?Bu çemberin yerine önerebileceğiniz başka TUBELESS çember var mı?

Scudo
Ben sibop gelmiyor diye biliyorum.. Yalniz tubeless jant setlerinde siboplar cikiyor.

• Beğen
Tepkiler: sercanczo
Bende çemberler ile sibop gelmiyor diye biliyorum.. Sercan daha önce de söylediğim gibi tubeless çember almak için kasma bence. Normal jantı kit ile çok rahat bir şekilde tubeless'a çevirebilirsin. 2 sene kit ile kullandım en ufak bir sorun yaşamadım. Ayrıca 819 çemberler tubeless kullanımında 500gr civarında bir ağırlığa ulaşıyorlar ekstra tel başları ile. Bunun yerine DT 4.2 çemberler alıp kit ile tubeless yaparsan ortalama teker başı 50gr avantajın olur..

• Beğen
Extra tel başında kastın ne?14 mm lik tel başlarıyla örülemiyo mu?Berkay kitle falan uğraşmak istemiyorum,direk tubeless lastiğimi takıp kullanabilmeliyim.

Mavic sitesinde 16mm lik tel başları önerilir yazıyo.14 mm tel başlarıyla örsem bi sorun olur mu?Türkiye den tubeless sibobları bulabilir miyim?(yurt dışına göre abartı bi fiyat farkı vermeden)

Dostum extra tel başı, o çemberleri tubeless olarak kullanabilmen için gerekli.. Tubeless kullanmak istiyorsan mutlaka kullanmalısın.. Kitle uğrasılacak bişey yok, 2 yıl tepe tepe kullandım hiç sorun yaşamadım.. Yine de sen bilirsin tabi ki..

• Beğen
çemberlerle beraber tubeless sibopları yanında geliyor arkadaşım ben satın aldığımda kendi ambalajında mevcuttu.

• Beğen
bende kullanıyorum.yanında geliyor.ancak ben jantı sajlamlık bakımından şiddetle öneriyorum.mükemmel akort koruyo.varya arka tekerin yemediği yanal darbe kalmadı hala tık yok.tabi akordu çok sıkı yaptım.bununda etkisi olabilir.ben tubeless kullanmıyorum ama o siboplar yanında geliyor.

• Beğen
Sercan tam olarak ölçüsünü bilmiyorum. Ne desem yalan olur. Bir mağazaya gidip incelemen en doğrusu olur sanırım..

• Beğen
Geri