Scudo Sports

mavic, sram, avid, shimano, scott ....

Levent Temiz

Daimi Üye
Tepki
91
arkadaşlar merhaba,
daha evvel şerif arkadaşımızın açtığı konuda olan parçalarım şimdi bu başlıkta,

2008 model mavic crosstrail ay önce sıfır alındı 200 km binildi, sıfır ayarında ; çok temiz olan cant seti akıcılık olarak en üst seviyededir, ayrıca kullanılan materyal oldukça rigidtir, cant kalitesi en üst seviyededir.. fiyat 600 tl

2008 avid j 5 rotorlar dahil ; çok temiz 250 tl

2008 srm x9 çevirmeli kollar (absalon tarzı ) 70 tl

2008 deore 11-32 ruble 25 tl

2008 scott scale kadro çok temiz üst boruda estetik çizkler var ( diğer bisikletin vites kolları çizdi) 700 tl (furç sele borusu dahil)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

:Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

Scudo
Levent abi yanlış anlama ama jant setini satma nedeni nedir...İyi forumlar..

Bu arada Absalon X9 değil sram plasma kullanıyor hafif olsun diye :)

@Hasan Çağrı

Herkes birkaç sezon geride :) Adam sene başından beri XX Trigger prototiplerle logolar bantlı yarıştı

@sadana

evet çok atak sert bi set, ben alışamadım bir türlü, arazi yarışçılarının sevdiği türden.. :cool:

absolonun kullandığı cinsten desek zannediyorum orta yolu buluruz :Skull-175

@Aybars Öge Sürücü

Evet haklısın onu atladık :) Weight Wennies de en çok Absalon ve Sauser resimleri vardı XX için ama Sauser hala grip kullanıyor...

sert açılara sahip yarış kadrosudur. Aynı açılar birçok defa dünya şampiyonu olmuştur :Skull-175 :Skull-175

kadro az binilmiş özelliğini ve güzelliğini korumakta olup alan kişi yarış amaçlı koşturabilir :Skull-175 yarışçılar için özel fiyat olacaktır

arka aktarıcı ve ön aktarıcı elime ulastı bugün tesekkürler. bir de özel mesajın var

ilan güncel, scale kadro özel bir üründür tavsiye edilir :Skull-175
avid j 5 ler çok çok temizdir. yakında xtr pedal ve slr sele ilanımda geliyor..
sağlıcakla iyi forumlar :cool:

Geri