Scudo Sports

Mavic Crossland jant seti

-erkan-

Forum Bağımlısı
Tepki
414
Selamlar, jantlar çok temiz durumda. Düz yolda 5-6 kere kullanıldı. Önde ve arkada 24 tel var. Hem disk fren hemde v-fren uyumludur. Yalnız jantlar tubeless değildir iç lastikle kullanım içindir. Sibobunu söküp iç lastik ile kullanıyordum çünkü tubeless iken biraz hava kaçırıyordu ama illede tubeless derseniz lastiğin içine sıkılan köpük veya jel benzeri hava kaçırmayı önleyen ürünlerle ve sibobun geri takılmasıyla bu sorun çözülebilir sanırım.

Fiyat 250 ytl dir

İletişim: erkansahiner@hotmail.com

http://img181.imageshack.us/img181/8951/dsc01130ne4.jpg

Scudo
daha önce görmedim kac model bu set acaba? bunların black serisini biliyorum ama o degil bide agırlıgı lütfen

Ben 2 kg üstü diye duymuştum ama en iyi cevabı arkadaşımız verir.:)

bildiğim kadarıyla disk uyumlu ve 2050 gram setin ağırlığı.ama kesin emin değilim

Ben 1900 gr diye hatırlıyorum ama tartınca yazarım. Ayrıca 24 tel olduklarına bakmayın esneme yapmaz.

setin agırlıgı mandalsız 2050 gramdır aynısı ben de vardı.bi ara vardı tabi ama müthiş bir cant seti tavsiye edebilirim.

sıbopsuz kullandıgını yazıyorsun.peki bana sıboplar elınde ise satarmıısn?

eğer alan biri çıkarsa jantı, sibobu isteyebilir.

bu arada efeugur bana özelden mesaj atmışsın ama sana özel mesaj geri yollanmıyor istersen msn yi yolla bana

fiyatta bir esneme söz konusu olabilirmi peki.

selam fiyat zaten çok uygun değil mi?

yanlış hatırlamıyorsam ben bu ürünü bir ara almaya kalktım 300 350 ytl arasına bir seye geliyordu ama ürün olmadıgı için alamamıştım magzada.

Erkan tubeless sibopları elinde mevcut mu? ben de almayı dusunenlerdenim. Ankaradayım görmek isterim.

çok şükür yaa cant seti satıldı alana hayırlı olsun var ya param fazla yoqtu yoksa kaçırmayacaktım alan çok şanslı bence.

@biker_boys

Sağol inşallah alan arkadaşımız için hayırlı olur.

Jant setinin ağırLığı beni aLakadar etmior ama mavic firması kaç kiLoya kadar bu jantLara garanti verior onu öğrenebiLirmiyim

Geri