Scudo Sports

Mavi Bisiklete Destek

Scudo
Arkadaslar kopru gecisi olmayacak bisikletcilerimiz anadolu yakasında olacaklar.gecen seneki gibi mecidiyekoyden baslamayacak.
onun ıcın farklı heycanlara kapılmayalım :)
avrasya turunu bekleyecegız bu sene kopruyu gecmek icin:)
yarın caddebostanda gorusmek uzere ıyı geceler

Küçük bir umudum vardı oda yitti be hocam. Alıştıra alıştıra söyle be güzel abicim :) Eminmisiniz? :)

@athena1
eminim :)
oysa alıstırarak dedigimi sanıyordum :)
ama olsun besiktas vapur ıskelesıne gel ordan hep beraber bu sefer kopruyu altından geceriz :)

@hdeveci

Saat kaç saat kaç :) Bu seferde alttan seyreyleyelim köprüyü diyorsunuz. Ne güzel değişik olur :)

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
Merhaba forum ahalisi, yarın bi aksilik olmassa bende gelicem inşallah...

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
@Cevat_Genc

cevatcıgım bekleriz besiktas iskeleye saat 10 gibi malum simitciye gelirsen doya doya gorusuruz :)

@athena1
saat 10:45 vapuruyla gececegız karsıya ama erken gelirsen simit sarayında olacagız saat 10 gibi.

@Lütfü Çolak

gelen istedigini yer :)
sınırlama yok biliyorsun lutfu'cugum,ama senin dikkat etmen lazım cok kilo aldın bu aralar :)

@hdeveci

:D :D :D :D :D
yok be dostum, bir kaç gr fazlam var,
o kadar...

zaten bilirsin fazla yemem,
en fazla 1-2 dilim ekmek... :rolleyes:

sela beyler ben eminönünden karşıya geçecem kadıköye oradan nasıl caddebostana gecebilrim biraz anlatabilirmisiniz

Saat 10.30 da beşiktaşta bulunursanız güzel olur grup halinde gidilebilir. Birazcık pedal çeviriverin. Ama yok kendim gideceğim diyorsanız kadıköyden kızıltoprak tarafına geçin oradan devam edersiniz. Tarif edecek kadar bilgili değilim kusura bakmayın.

4 saat sonra start verilecek olan kampanyaya destek verecek arkadaşları Yürekten destekliyor ve iyi yolculuklar diliyorum..

Geri