Yoldakiseruven
༼ ºل͟º ༽🧌
- Tepki
- 1.213
- İsim
- Lemi Dolunay
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Katlanır
Ben bundan kullanıyorum. Özellikle de matarayı her sıkışta aynı miktarda su veriyor olması çok güzel. Termal özelliği çok fazla değil, yazın suyu uzun süre buz gibi tutmuyor ama hamam suyu gibi olmasına engel oluyor.Arkadaşlar matara arıyorum. Bisikletim gravel g2 ve bütçem 200 lira. Tavsiye edebileceğiniz en iyi matara hangisi olur?
zefal 1 litre magnum matara ya bakabilirsin 80 TL küsür fiyatı var.Arkadaşlar matara arıyorum. Bisikletim gravel g2 ve bütçem 200 lira. Tavsiye edebileceğiniz en iyi matara hangisi olur?
Bu termoslu yazanlar ise yarıyor mu gerçekten?Ben bundan kullanıyorum. Özellikle de matarayı her sıkışta aynı miktarda su veriyor olması çok güzel. Termal özelliği çok fazla değil, yazın suyu uzun süre buz gibi tutmuyor ama hamam suyu gibi olmasına engel oluyor.
(link)
Termal özelliği çok fazla değil, yazın suyu uzun süre buz gibi tutmuyor ama hamam suyu gibi olmasına engel oluyor. Normal bir termos kadar değil yani.Bu termoslu yazanlar ise yarıyor mu gerçekten?
3 saat kadar hamam suyu olmasını engellıyorsa iyi. Zaten yüksek beklenti saçma olur bunlardan. 3 saat tutacaklarınada pek ihtimal vermiyorum 🤔Termal özelliği çok fazla değil, yazın suyu uzun süre buz gibi tutmuyor ama hamam suyu gibi olmasına engel oluyor. Normal bir termos kadar değil yani.
Ürün linki var mı hocam?Ben koku yapmama ve ağızlık kısmı sebebi ile Elite tavsiye ederim.
Uzunca bir süredir kullanıyorum. Yakın zamanda bir tane daha aldım 65 TL'ye.