Scudo Sports

Matara ve Suluk Tavsiyesi

Yoldakiseruven

༼ ºل͟º ༽🧌
Tepki
1.213
İsim
Lemi Dolunay
Başlangıç
1986—87
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Katlanır
Bisiklet suluk matara tavsiyesi önceliğim termal mataralardır hangi markayı tavsiye edersiniz 100TL ye kadar önerilerinizi bekliyorum .

Scudo
Sigg veya Laken alabilirsiniz. Dünyaca ünlü mataralar üretirler. Laken kullanıyorum, günlerce suyu bozmadan tutabiliyor.

Termal matara icin Sigg rustunu ispatlamis bir markadir. Universitedeyken dag kamplarinda buyuk faydasini gormustuk. Bisiklete ozel uretimleri var mi bilmiyorum ama.

Alabileceğim adres veya link varsa yazabilirmisiniz?

Arkadaşlar matara arıyorum. Bisikletim gravel g2 ve bütçem 200 lira. Tavsiye edebileceğiniz en iyi matara hangisi olur?

Matara sanırım kafes oluyor? Suluk lazım hocam :)

Plastik matara, metal termos mu pet şişe mi ne kullanacaksınız kafeste?
Üzgünüm mevzuyu yanlış anladım Yorgunluktan

• Muhteşem
Tepkiler: TeAk
Arkadaşlar matara arıyorum. Bisikletim gravel g2 ve bütçem 200 lira. Tavsiye edebileceğiniz en iyi matara hangisi olur?
Ben bundan kullanıyorum. Özellikle de matarayı her sıkışta aynı miktarda su veriyor olması çok güzel. Termal özelliği çok fazla değil, yazın suyu uzun süre buz gibi tutmuyor ama hamam suyu gibi olmasına engel oluyor.
(link)

• Muhteşem
Hocam hangisi daha sağlıklı olur tam olarak bilmiyorum açıkçası ama tek matara için bütçem 200 lira.

zefal 1 litre magnum matara ya bakabilirsin 80 TL küsür fiyatı var.

• Muhteşem
Ben bundan kullanıyorum. Özellikle de matarayı her sıkışta aynı miktarda su veriyor olması çok güzel. Termal özelliği çok fazla değil, yazın suyu uzun süre buz gibi tutmuyor ama hamam suyu gibi olmasına engel oluyor.
(link)
Bu termoslu yazanlar ise yarıyor mu gerçekten?

Bu termoslu yazanlar ise yarıyor mu gerçekten?
Termal özelliği çok fazla değil, yazın suyu uzun süre buz gibi tutmuyor ama hamam suyu gibi olmasına engel oluyor. Normal bir termos kadar değil yani.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Termal özelliği çok fazla değil, yazın suyu uzun süre buz gibi tutmuyor ama hamam suyu gibi olmasına engel oluyor. Normal bir termos kadar değil yani.
3 saat kadar hamam suyu olmasını engellıyorsa iyi. Zaten yüksek beklenti saçma olur bunlardan. 3 saat tutacaklarınada pek ihtimal vermiyorum 🤔

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Koku yapmayacak, kaliteli plastikten üretilmiş standart bir matara iş görecektir.

Plastik bir matara için çok yüksek meblağlar ödemek bana mantıklı gelmiyor.

Soğuk su için ağırlık sorun edilmeyecekse termos kullanılmalı.

Bu ürün gayet iyi mesela, eşime almıştım: (link)

• Muhteşem
Merhaba,
Alet çantası şeklinde olan matara çanta tavsiye edebilir misiniz?
19 cm boyundaki el pompası da içine sığabilecek olması tercihimdir.
Zefal z box buldum internette boyu yeterli. Ancak bir de fermuarlı olan iki tarafa açılan modeller var; onlar eşya sığdırmak için daha kullanışlı. Ama fermuarlı olanları boyu kısa. Matara şeklinde kapaklı olana da eşya itip çıkarmak biraz daha zor.
Pro markasının var, ama kapağı çok zayıf.
Tecrübesi olanların tavsiyelerine açığım.

Decathlon triban matara kullanıyorum fakat müthiş koku yapıyor. Yukarıdaki linkin birindeki ürün satışa kapatılmış, bir üründe suluk aparatına sığmayacak bir suluktu. Güncel kullanılan, koku yapmayan bir bisiklet matarası önerisi alabilir miyim?

Ben koku yapmama ve ağızlık kısmı sebebi ile Elite tavsiye ederim.
Uzunca bir süredir kullanıyorum. Yakın zamanda bir tane daha aldım 65 TL'ye.

Ben koku yapmama ve ağızlık kısmı sebebi ile Elite tavsiye ederim.
Uzunca bir süredir kullanıyorum. Yakın zamanda bir tane daha aldım 65 TL'ye.
Ürün linki var mı hocam?

Geri