İnceleme Masal heybe (semçanta) video
@Anonim Merhaba ben de çanta araştırması içindeyim. Bu ürünü fiyatı nedeniyle listeye eklemiştim. Özellikleri de yeterli diye düşündüm. Merak ettiğim şey çantanın yan ve üst parçaları birbirinden ayrılabiliyor mu? Eğer ayrılıyorsa bağımsız olarak kullanılabiliyor mu?
@Ferhat Karaca nasıl bir yapay test, bilemiyorum ama, bildiğin sağanak yağmurda en az yarım saat... ya da Google'dan rain test deyin, uygun bir şeyler bulunur zannımca...
@mervan kızıl
Duş altında bir denemem oldu. 5 dakika boyunca tazyikli su altında. Heybenin içini kağıt havlu ile doldurduktan sonra yağmurluğu takarak. Sonuç olarak kağıt havlular kuru çıktı sadece heybenin en alt kısmında bir nemlenme meydana geldi. Bunun sebebi de yagmurlugun en alt kısmında su biriktirmis olması ve alt taraftaki yagmurlugun gözünden içeri girmiş olmasıdır. Bir iki düzenleme yapicam yagmurlukta. Mesela alt tarafta su tutmaması için iki veya uç delik açmayı düşünüyorum birde yağmurluğu alt tarafta tutan kayislardan ayırarak fermuari kapatıp birde o şekilde deneyecegim. Sonucu yine yazarım.
Saygılar...
Herkese merhaba dostlar.
Başlıkta yazılı çantayı kullanan bir arkadaş varsa görüşlerini alabilir miyim?
Hem de diğer alacak kişilerde bilgi sahibi olur
Artıları eksileri olarak paylaşırsa sevinirim