Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

masa üstü bilgisayara usb wireless adaptörü

Cem Helimoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
126
önerilerinizi bekliyorum arkadaslar mumkun oldugu kadar uzak ve guclu cekım

Scudo
dealextreme de 15 20 liraya birçok seçenek vardı. ordan bir tane alabilirsin.

Menzil nedir? İstediğiniz mesafe?

Bitenekadar.comda
"USB Kablosuz Ağ Adaptörü (1 Km Mesafe)
39,90 TL" var, benzerini kullanıyorum çekim gücü iyi. Sanırım işinizi görür.:in:

@MustafaOzkul

olabıldıgınce guclu ve uzun menzıllı olanın abı bırkac secenek sunarsanız arasından seceyım ben

indor ve outdor antenler var onlarıda araştırsan iyi olur. Marka olarak Airties, Usrobotics kullanılabilecek markalar. Mesafe konusuna gelince değişken etraftaki diğer sinyaller duvarlar hepsi durumu etkiliyor.

@abdulhamit

etkılerı daha onceden de duymustum abı ben almısken en ıyısını almak ıstıyorum o antenler usb adaptorlerden daha mı ıyı acaba

bu konuyu bende merak edıyordum bı bılgısı olan var mı arkadaslar sunu alırsanız memnun kalırsanız gıbı

konu hakkında bılgısı olan arkadslar daha detaylı bılgı ıcın yardımlarınızı beklıyoruz

2 yıl önce teknosa dan 40 tl ye aldım(adını hatırlamıyorum). interneti çektiğim yerle aramda bir daire vardı(ben 1. katta o 3. katta oturuyordu) arkadasım laptobuyla full çekerken ben ne yapsam yapayım 2 den yukarı çıkmıyordu süreklide kesiliyrdu.laptoplardaki wirelessler çok daha kuvvetli.bende bir araştırma yaptım denemedim fakat internette çok detaylı anlatımlar var.basit bir wireless adaptörle bile 1.5km den full internet çekenler vardı..el yapımı anten kullanıyorlardı bir araştır istersen...

Aşağıda linkini verdiğim tarz bir cihaz temin ederseniz hem kurulu hemde bağlantı açısından sorun yaşamazsınız. Bildiğim kadarı ile şu anda piyasada bulabileceğiniz USB cihazlar içerisinde en kuvvetlisi 2watt gücündeki bu alıcıdır. Tabi bu cihazın anten kısmını çıkartıp patch panel antenler yada yagi anten ile destekleyip alış mesafesini dahada arttırabilirsiniz.
(link)

Elimde var birtane. TP-LİNK. 54m High Gain Kutusu var içinde driver.vs mevcut.Model no :TL-WN422G ilgilenirseniz özelmesaj atabilirsiniz

Geri