Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Maşa Sökme

sercanczo

Forum Bağımlısı
Tepki
116
Maşanın üst tarafındaki vidayı sökmeme rağmen kadrodan ayıramıyorum.Ne yapmam gerekli.Furcun integrated olmasıyla alakalı bi problem olabilir mi?

Scudo
biraz sert davranın. daha da olmuyorsa yağlayıcı sprey uygulayıp tekrar deneyin. cikacaktir.

• Beğen
Tepkiler: sercanczo
Sercan sana demiştim çok kibar davranma diye :) Sorunu halletmene sevindim..

• Beğen
Tepkiler: sercanczo
Hallettim sorunu.Yarın artık kargoya verip marinteke yollucam problemine bakılcak maşanın.

sorun çözülmüş ama bir şey eklemek istiyorum integradet furçlar da gidon boynunu çıkarttıktan sonra furç ta en ıç kısımda bi yer daha var bir ucu açıktır oraya ince birşey sokup serbest bırakırsanız furç açılmış olur maşayı da kuvvet uygulamadan çıkarırsınız...yani üstteki vidayla(çektirme vidası) alakası yoktur..

Çok teşekkürler Taner maşamı fabrikaya bakıma gönderecektim senin sayende nasıl sökeceğimi fuç takımının tipini de öğrenmiş oldum sağol...

Bisikletiniz salcano, maşanızın nesi varda fabrikaya yollayacaksınız.

kilitleme mekanizmasında ve kilit mekanizmasının kapağında ve içerideki dişli sistemin teli tutan vidada problem var tam kilitleme yapmıyor onun için bakıma göndereceğim.

Maşamın kilit mekanizmasının içindeki dişli parçanın teli sıkan vidası ve kapak deforme olmuş arıca kilitlemede sorun var onun için göndericem bakıma.

arkadaşlar resimdeki maşayı nasıl sökebilirim? direksiyon hafif sağa dönük
birde gidonu taktığım kısımda bir çentik var resimde görebilirsiniz
furç kapağını söküyorum ama döndüremiyorum fikri olan varmı acaba?

Dosyalar

• 20170515_123100_HDR.jpg
    20170515_123100_HDR.jpg
    68,2 KB · Okunma: 50
  • 20170515_123107_HDR.jpg
    20170515_123107_HDR.jpg
    58,5 KB · Okunma: 44
Benimki ise ortada maşayi cikarmak icin alyan var ya o cikmiyor döndururemiyorum donmuyor o yuzden alyanın ucu yalama oldu. Yeni Alyan Alcam. Yardim Edermisinz:acpsnr:

@Berat Özbek
Izeltaş uzunlardan al

Alyan yalama oldu benimde. Bisikletçiye gittim. Gidonun ortadaki vidayı gevşetti o halde eve gittim . Gidonu asılıyorum gelmiyor . Tekeri sabit tutup gidonu döndürmeye çalıştım ganırtarak çıktı pas tutmuş .

Benim maşa o kadar dandik ki piyasada sökme anahtarı bile yok. CMR HT954V. Segman pensesiyle zorlamam gerekecek...

• Beğen
Tepkiler: UnchosenOne
Benim maşa o kadar dandik ki piyasada sökme anahtarı bile yok. CMR HT954V. Segman pensesiyle zorlamam gerekecek...
"Maşa sökme anahtarı" diye bir şey yoktur. Sekman pensesi ile çıkarmayı düşündüğün eleman nedir onu da merak ettim.

• Beğen
Tepkiler: Wilhelm_LAS
Maşa üstü kapaklardan bahsediyordum :d Bunu denedim olmadı
IMG20240417121950.jpg

:D Bende Suntour maşa var ben de bulamadım bir anahtar. Türkiyede 12 diş anahtar varIMG_20240417_121934.jpg

ama bana 10 diş anahtar lazım.
IMG_20240417_121920.jpg

Maşadaki dişler plastik. Kargaburunla denediğimde sıyırdığı için segman pensesi alıp denemekten vazgeçmiştim ben.

• Beğen
Tepkiler: Wilhelm_LAS
:D Bende Suntour maşa var ben de bulamadım bir anahtar. Türkiyede 12 diş anahtar var
Valla ya tek anahtar bu gibi herkes bunu satıyo bıktım görmekten

316408 dosyayı görüntüle

Maşadaki dişler plastik. Kargaburunla denediğimde sıyırdığı için segman pensesi alıp denemekten vazgeçmiştim ben.
Benim maşadaki de plastik şimdi zorlasaaam aşınırsa ne halt yiyecem diye düşünüyorum... Peki bu siyah anahtarla mı açtınız? Plastik bi anahtara benziyo

• Beğen
Tepkiler: UnchosenOne
Geri