Scudo Sports

maşa gres yağı

BULUT ÇELİK

Forum Demirbaşı
Tepki
160
bu yağı bi kaç yere sordum krem kıvamında. tam adı var mıdır bilmiyorum yada nerede bulabilirim? rts first maşam var internette videosunu buldum. nasıl yağlayacağımı biliyorum fakat bu yağı bullamıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim

yardımcı olur diye video linki:(link)

Scudo
shell istasyonlarında kaliteli kauçuk gres yağı var, bi kutu 4-5 sene idare eder. 11 lira fiyatı var.

youtube açılmıyor ama, maşa içinde kullanacaksan silikonlu olmasına gerek yok.
Silikonlu yağlar genelde açık, suya maruz kalabilecek yüzeylerde muhteşem koruma sağlıyor. Ama yoğunluğu fazla ve yağlayıcılığı daha az. Daha önce göbeklerde kullandım silikonlu gres muhteşem oluyor kış için. Ama itiraf edeyim ki tekerin akıcılığı azaldı.

• Beğen
Tepkiler: BULUT ÇELİK
yorumlarınız için teşekkürler...:)

videoda basit bakım anlatılıyor iç dış bacak sökülüyor ve dış bacak içi temizlenip gresleniyor işlem bu kadar.

bende motor tamircisinden istemiştim 2 kaşık kadar verdi bayadırda kullanıyorum tamircilerde var ücret bile talep etmedi:D

Her maşa aynı olmadığı gibi her yağda aynı değildir.Eğer maşanız gözden çıkarılacak kadar dandik bir maşa değilse maşanın marka modellerine göre uygun olan servis klavuzlarında önerilen yağları uygun miktarda kullanınız.

• Beğen
Tepkiler: BULUT ÇELİK
bugün bakımını kendim yaptım gayet kolay oldu benim maşa 2008 model rst first rl markanın üstmodellerinden biri. hiç açılmamış daha önce. forumdan almıştım. baya bi pislik çıktı içinden iç bacağı, dış bacağın içini temizledim kauçuklu gres shell in ürettiği yağı videodaki gibi uyguladım şuan çalışmasında azda olsa bi fark var etkisini gösteriyor. herkeze teşekkürler :in:

nedenini bilmediğim bi sebepten dolayı ilk yaylanma kolay olmuyordu bi el ile yaylandırmak gerekiyordu sanki sıkışmış gibi. artık oda yok :)

@gurkankas

sarı silindir tenekedeki modelini aldım teşekkür ederim

2010 da 11 tl miş suan 2020 50 tl den az yok

Geri