Arkadaşlar emsallerine baktığım zaman(corratec cannondale trek) 2400 tl ye kadar çıkarken whistle yumaman 1090 tel yani yarıdan ucuz.
Ve whistle deki donanım diğerlerinde yok
forumda arkadaşlara soruyorum trek 7,5 öneriyorler oda nerdeyse 2500 ve parçalar aşağı yukarı aynı.Scott hakeza o fiyatta.
Neden whistle yumaman den uzak duruluyor anlatabilrimisiniz.
Yani aradaki farkı sadece markayamı veriyoruz yoksa benim bilmediğim başka değerlendirme kriterleridemi i var. Çünkü bisikletleri sadece parçalarına göre değerlendiriyorum.
citybike alıcam ve 1500 tl kadar bütçemde var ne yapmamı öneririsiniz.
fiyat/performansı da önemsiyorum 2000 tl bisiklet fiyat performan açısından iyiyse onu bile alabilirim
yani almışken bir kere alıyım istiyorum.
Aslında soruyu benim özelimde cevaplamaktan öte (yani git şu bisikleti al)dan öte genel bir bakış açısıyla cavaplarsak belki benim gibi bu kanuda aklında soru işareti olan arkadaşlarda faydalanmış olur.
Mesela bisikletlerde fiyat/performan oranının kriterleri nedir size göre.
şimdiden ilginiz için teşekürler arkadaşlarım.
Ve whistle deki donanım diğerlerinde yok
forumda arkadaşlara soruyorum trek 7,5 öneriyorler oda nerdeyse 2500 ve parçalar aşağı yukarı aynı.Scott hakeza o fiyatta.
Neden whistle yumaman den uzak duruluyor anlatabilrimisiniz.
Yani aradaki farkı sadece markayamı veriyoruz yoksa benim bilmediğim başka değerlendirme kriterleridemi i var. Çünkü bisikletleri sadece parçalarına göre değerlendiriyorum.
citybike alıcam ve 1500 tl kadar bütçemde var ne yapmamı öneririsiniz.
fiyat/performansı da önemsiyorum 2000 tl bisiklet fiyat performan açısından iyiyse onu bile alabilirim
yani almışken bir kere alıyım istiyorum.
Aslında soruyu benim özelimde cevaplamaktan öte (yani git şu bisikleti al)dan öte genel bir bakış açısıyla cavaplarsak belki benim gibi bu kanuda aklında soru işareti olan arkadaşlarda faydalanmış olur.
Mesela bisikletlerde fiyat/performan oranının kriterleri nedir size göre.
şimdiden ilginiz için teşekürler arkadaşlarım.