Scudo Sports

Marin Bobcat Trail

Scudo
ilan güncel arkadaşlar 850 tl ayrıca gözlük kask hediye sanırım fazla ucuz oldugundan rağbet görmüyor bu bisiklet

800 tl indirdim arkadaşlar 1 hafta içinde satılmazsa moderatör arkadaşlar konuyu kilitleyebilir

Model Name Bobcat Trail
Category Mountain HT
Model Series Hydro HT
Model Number 10-240-2
Sizes 13-15-17-19-20.5-22
Frame 6061 Aluminum, Double Butted Hydro-Edge Top and Down Tubes, E4 Anti-Flex Seat and Chain Stays
Front Suspension Suntour XCM-HLO, 100mm Travel with Lockout
Rear Suspension -
Shift Lever Shimano Alivio, 8 Speed
Derailleur Front Shimano Altus FD-M310
Derailleur Rear Shimano Deore
Brakes Front Tektro Auriga Comp Hydraulic Disc with 6” Rotor
Brakes Rear Tektro Auriga Comp Hydraulic Disc with 6” Rotor
Brake Levers Tektro Auriga Comp Hydraulic Disc
Pedals Composite
Crankset TruVativ X-Flow 3.0, 42/32/22
Chain Cover -
Bottom Bracket TruVativ with Sealed Cartridge
Chain HG40
Cassette Shimano HG30, 11-34, 8 Speed
Hub Rear Alloy Double Sealed, 32 Hole Disc with QR
Hub Front Alloy Double Sealed, 32 Hole Disc with QR
Rims WTB DX23, Double Wall, 32 Hole Disc
Spokes Nipples WTB 15 Gauge Stainless
Tires Continental Mountain King, 26” x 2.2"
Saddle WTB Vigo Comp with Love Channel and Comfort Zone
Seatpost Alloy Micro Adjust, 30.9mm x 400mm
Stem Marin OS Alloy Threadless with 31.8mm Bar Clamp
Handlebar Double Butted 6061 Alloy, OS-31.8mm, 25.4mm Rise
Grips Marin Dual Density
Headset FSA No.10, 1 1/8”, Threadless Interna

750 Euro
Arkadaşlar özellikleri bu çok fazla binilmedi 800 tl ye veriyorum kask gözlük hediye

Yol ile takas olur demiştin dimi. Dur numaranı verdim arkadaşıma arayacak seni.Belki anlaşırsınız.

@İbrahim Aslanhan

ilan güncel 800 tl ararsa kouşuruz bu fiyata bu mtb ucuz arkadaş başkada bişey demiyorum :D yarı fiyatına veriyorum

@Arda_7

Arar arar :) onun güzel Scott marka yol bisikleti var. Yanılmıyorsam fiyatı da yüksek. Ararsa konuşur,anlaşırsınız.

güncel 800 tl gözlük kask hediye

bisikleti perşembe günü getir, akşamüstü caddebostan sahilde fotoğraflayalım.

Bu konuyu kilitler, yeni fotoğraflarla başka bir konu açarız; bak o zaman 1000 liraya bile satarsın. çeki borusu üzerindeki "bu bisiklet autodesk ürünleriyle tasarlanmıştır" ibaresi yok mu, ahh, o detay için bile alınır bu bisiklet.

ben ilanını şimdi gördüm, bisiklet almak isteyen arkadşım var mı diye bir yoklayacağım bu gün okul bahçesini. belki akşama hayırlı bir haber ile gelirim.

@SametAksuoğlu

ucuz mala talep az ben bunu anlıyorum sanırım herkese carrarolar sedonalar whistle almak daha mantıklı geliyor o kadar para verip neyse güncel 800 tl gözlük kask ayrıca istanbulda değilim arkadaşım

arda kardeşim s30'un fotolarını yolladım mailini kontrol edersen gelmiştir,kusura bakma haftasonu gezdim temizleme fırsatım olmadı;)

bisiklet satılmıştır konu kilitlenebilir

Geri