Scudo Sports

Manitou Trace Maşa

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Manitou Trace platinum air 100mm

lock out ve rebound ayarları mevcut

şaft borusu uzunluğu : 18cm

ağırlık : 2.6kg

çiziksiz oldukça temiz fotolar herşeyi gösteriyor zaten

düz maşaya geçtiğim için satıyorum genelde uzun yollarda kullandığım için sürekli kapalı pozisyon kullanılmış bir maşadır. çok nadir arazi görmüştür 3 4 kereyi geçmez.

V fren ve Disk fren uyumludur

fiyat 120 tl sıfır gibi maşadır arkadaşlar pazarlık teklif etmeyiniz

kargo ptt ile bana ait

tholgakoc@hotmail.com msn

tel 0544 770 66 06

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
iyi satışlar bu maşa street bisikletlerinde kullanılırmı??

ben turcu olduğumdan dolayı street maşa hiç kullanmadığımdan net bir yanıt verememem ama bilgisi olanlar yanıtlarsa bunu sevinirim!

@tolga koc

Ben bu masayi yaklasik 2 sene kullandim 10000km'den fazla (en az 6000'i arazi) yol yaptim. Agirdir, tepki suresi biraz gectir, kisin yagi dondugundan epeyce sertlesir ama sapasaglam masadir. Butun arkadaslarim bu masanin dayanikliligina sahittir, eger sert kullanilacaksa ve agirlik problemi yoksa birebirdir diyebilirim.

Ali arkadasimiz street derken sanirim freeride'i kastetti, benim de en tecrubesiz oldugum alanlardan ama eger amortisore ihtiyaci varsa bu tarz islere gelebilecegini dusundugum bir masa. Hos freeride'cilarin cogu sabit masa kullanir gerci ama. tercih meselesi demekki...

@Kadir Firat Uyanik

isterseniz alıp streette kullanabilirsiniz bu maşayı, sizin sürüş kalitenize göre 2 ay ila 1 yıl gibi bi sürede kırılır. paranız boşa gider.

birde son kısımda yazılan freeridecılar çoğu sabir maşa kullanmaz, bu konuda biraz bilginiz olsun diye açıklama yapayım.

bu tarz sürüşte maşalar baya bi gruba ayrılır.
trial: sağlam düz maşa kullanılır, bisikletlerde zaten oldukça alçak ve selesizdir genelde.
street: 80-100 mm arası xc maşalarına göre sert maşalar kullanılır. genelde 20mm milli maşalardır. 180 360 gibi dönmeye dayalı hareketlerde alınan yanal darbelere karşı koyabilirler. sizin sattığınız maşa normal bunny hop veya manual gibi hareketlerde kırılmaz.180 gibi dönmeli harekletlerde maşa köprüsünden kırılır.
all mountain-light freeride: 120-160 mm arası uzun travelli maşalar kullanılır. street için yazdıklarım geçerlidir.
freeride: 160-180 mm maşalar kullanılır genelde 36 ve 40 mm iç borular vardır. milli maşalardır. sağlam olduğu burdan bellidir. zaten.
downhill:180-210 mm arasında uzunlukları vardır. 40 mm iç borular yine 20 mm millidir ve çift köprülü maşalardır.

bunlar çok yüzeysel bilgilerdir. iç aksamlarına girmek istemedim. çünkü girersek çıkamayız bu konudan :D

@tolga koc

Hayırlı satışlar Tolgacım:D :D :D :D

Maşa 2750gr. Manitou nun sadece OEM olarak firmalara verdiği bir model. Dayanaklı, yağlı. Triale falan gelebilir. Zıplamayla kırılmaz bozulmaz. Ama kalın bir maşa değil. 360 gibi hareketlere dayanmasını beklemeyin. Köprüsünün normal XC maşalardan sağlamlık olarak çok ciddi bir fark yok. (15000km kullandım)

soranlar oldugundan soyluyorum indirim yok kargo bana ait 120 tl eğer kargo masrafı alıcıya ait olursa 100 tl dir.

dag bisikletine takıcam ben bunu yarışlarda kullanıcam arazıye dayanır heralde

@GEMWK1

başlığa yazılanlara bakarsan dostum bir çok şey yazıldı maşa hakkında fikir sahibi olabilirsin

Geri