Scudo Sports

Manitou Skareb Platinum

mtbrider

Aktif Üye
Tepki
0
2005 model manitou skareb platınum 80 mm çalışma mesafesi havalı ,spv sistemli.
sorunsuz.1420 agırlığı.Herhanbir sorunu yok.

Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.

Fiyatı 270 dolar

Scudo
stable platform valve anlamına geliyor.özetle pedala yüklendiğinizde amortisörün istenmeyen yaylanmasını engelliyor.yani bir nevi akıllı yaylanma sistemi de denebilir.
spv nin tam işlevini ve detaylı açıklaması için link veriyorum ordan bakabilirsin.
(link)

@deli kadir

herhangi bir boşluk sorunu yok.spv side düzgün çalışıyor ancak maşa 0km değil dolayısıyla 2. el bir parçadan yeni gibi randıman vermesi beklenemez.Maşa 80mm ve düzgün çalışıyor herhangi bir hava kaçırma yada yağ kaçırma problemi yok.sadece boyasında çizikler var.

sağol takas düşünmüyorum nakite ihtiyacım var.o sebeple satışa çıkardım pek çok ürünü.

erkan merhaba kardeş napıon neyse konuya gırım kardeş benle bi irtibata gecersen sevinirimm

220 dolarmı bide platinum inanmıyom sana o maşaya bu fıyata alıcı cıkmadıysa hayret ilk sahıbımısın

@ncok

hayır ben ilk sahibi değilim ancak maşa gayet iyi durumda sadece çizikler var.Evet banada garip geliyor 220 dolara üst düzey maşaya alıcı çıkmaması ilginç demekki bu memlekette insanlar malzemeye doymuş yada ucuza bişey almak zoruna gidiyor acaba 499 euro desem alan çıkarmı:):):):):):):)

maşa satılmıştır ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.
İlan silinebilir

evet maşa alınmıştır tarafımca. eli kulaginda birazdan gelecek çok heyecanlandim :p

@günay

Sabit Konu(Önemlidir): !!! SATIŞI TAMAMLANMIŞ veya VAZGEÇİLMİŞ İLANLAR !!!
Hasan Çağrı

Sayın forum üyelerimiz;

Forumumuzdaki 2.El bölümünde yaşanan yoğunluğu biraz olsun azaltabilmek için satışı tamamlanmış yada satmaktan vazgeçtiğiniz ürünlerinizin ilanlarını lütfen linkleriyle birlikte BÖLÜM MODERATÖRLERİNE bildirerek kapatılmasını sağlayınız. Böylece satışı yapılmış veya vazgeçilmiş ilanlarınızın yoğunluk yapmasının önüne geçilebilecektir...

İyi forumlar, bol pedallar...

Geri