Scudo Sports

Manitou M30 maşa

Ruhpastası

Forum Demirbaşı
Tepki
328
İsim
Şafak Çalışkan
Başlangıç
2012—13
Bisiklet
Dahon
Bisiklet türü
Katlanır
Merhaba arkadaşlar
(link)
bu maşayı kullanan var mı? tam istediğim özellikteki bir maşa ama yine de bir sormak istedim
bu fiyata alınacak en iyi maşa öneriniz var mı? bunu almak üzereyim. ödeme yap butonunda takıldım :D
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Scudo
@Ruhpastası Bu model gördüğüm kadarıyla şaft borusu düz, ona dikkat etmek lazım, kadronuz konik değilse sorun yok

@ratm evet ona çok dikkat ettim. benim konik değil.

Aynı model olmasa da markanın R7 MRD maşasını kullanmıştım. Daha doğrusu çok fazla tecrübe etme imkanım olmamıştı, topladığım bir bisiklete takıp satmıştım bisikleti. Malzeme kalitesi olarak ortalamanın üzerinde olduğunu söyleyebilirim. R7 modeli şaşırtıcı bir şekilde RS, FOX maşaların üst modellerinden daha hafifti (1350 gr). Tabii sağlamlık konusunda bir kıyaslama yapamayacağım.

Maşayı almadan önce, alacağınız yere maşanın bakım aralıklarını ve bakımı nereye yaptırabileceğinizi de sorun isterseniz. Çoğu zaman bu husus ihmal ediliyor.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@Mehmet Altuğ hafiflik bakımından şimdiki maşama göre neredeyse 1 kilodan fazla ağırlık atıcam. bu çok iyi benim için. kimine göre manitou foxtna daha iyi olabiliyormuş
bakım aralıklarını sorarım firmaya. teşekkürler yorum için

Merhaba manitou m30 maşamda sorun yaşıyorum sol bacaktan hissettiğim kadarıyla içine girerken tıkır tıkır ses vs bir sıkıntılar hissediyorum sebebi ne olabilir

Geri