ali tekintüre Daimi Üye Kayıt 24 Kasım 2010 Mesaj 331 Tepki 135 Şehir İstanbul 21 Şubat 2011 #1 2011 Türkiye turuna birer takımla katılan Manisa ve Konya'ya samimi tebriklerimi iletiyorum,özellikle Konya şeker işletmelerinin çeşitli sektörlerdeki başarılarını çok beğeniyor ve devamını diliyorum. Tepkiler: Cycleone, serkan hilal, Doğu Biçer ve 1 kişi daha
2011 Türkiye turuna birer takımla katılan Manisa ve Konya'ya samimi tebriklerimi iletiyorum,özellikle Konya şeker işletmelerinin çeşitli sektörlerdeki başarılarını çok beğeniyor ve devamını diliyorum.
K Korhan Nas Aktif Üye Kayıt 19 Mart 2010 Mesaj 190 Tepki 166 Şehir İzmir 21 Şubat 2011 #2 Ben de Manisa'nın turdaki performansını çok merak ediyorum. Tepkiler: sadana ve ali tekintüre
ali tekintüre Daimi Üye Kayıt 24 Kasım 2010 Mesaj 331 Tepki 135 Şehir İstanbul 23 Şubat 2011 #3 Konya'nın bisikletteki yeri belliydi,umarım çok daha iyi yerlere gelirler ve herkes için örnek olurlar.başarılar Konya ya ve tüm bisikletçilere.
Konya'nın bisikletteki yeri belliydi,umarım çok daha iyi yerlere gelirler ve herkes için örnek olurlar.başarılar Konya ya ve tüm bisikletçilere.