Scudo Sports

Maltepe

Scudo
Ufak turları burdan büyükleri gezi ve tur duyurularından

Bazı şeyleri netleştirmek adına yazayım bu toplu alıntı işini yapamadım bi de göya bilgisayar mühendisi olacağım, bir de bozuk printer yapamıyorum!!
Çarşamba akşamı keyif için sürüyoruz. Haftasonları keyif+ rampa için. Çarşamba günleri 40km sahil yapıyoruz. Haftasonu turun mekanına göre ama gitgide mesafeyi ve zorluğu artırdık.
Şimdi gelelim kamp olayına.
Önümüzde 4 hafta sonu var. 8-15-22-29 Eylül.
20-30 eylül arası Kamplı Ege turunu yapacağımızı varsayarsak geriye 8-15 eylül kalıyor. 8inde İlker yok, ben ise şüpheliyim ama Adalar turu yapılacaksa ben Maltepe-Pendik-Kartal-Aydos-Kartal-Bostancı şeklinde yapacağım, iştiraklar severek kabul edilir. Maksat antreman. 15inde bisiklette kamp malzemeleri ile Delmeceyi tırmanmaya çalışırsak feci patlar, çünkü extradan gelecek 5 kilo ve üzeri ağırlık, üstelik de daha önce tırmanmadığınız eğimlere sahip biryer, canınız yanacak, moraliniz bozulacak. Üstelik daha sahici eğimli yerlere gitmedik bile.
Tam yükle bacakların nasıl tepki verdiğini görmemiz şart.
Anlıyacağınız takvim sıkışık. Dediğim gibi ben bu gece Ankaraya gidiyorum ve decathlona uğrayabilirsem tayt alacağım. MIT olacağım. Man in Tayt.
İlker senin dediğin toplu alım ortak malzeme de felan olur. Mesela bagaj ve heybe internetten alınacak. Çadır-tulum-mat- kamp ocağı gibi şeylerden bazılarını internetten alabilirim. Bunları haftaya bi daha konuşalım.

@Soner sevinç

Toplatı notlarını bana da dönermisiniz.

Teşekkürler & İyi Çalışmalar

:cool: :)

@Muskulpesent

Fener tutulan tavşan ml :)

Yada traktör kereri görmüş yılan gibi :)

sonuç olarak yarın akşam yani çarşamba akşamı toplanıyorsunuz eğer bir sorunteşkil etmeyeceksem gelmek isterim

Çab için ilker :D yarın senle hafta sonuda muratla konuşurum detayları

Yarın kaç gibi çıkıyorsunuz abi siz ? Çılgın planlarım var yarın bende gelirim belki :)

@Soner sevinç

Çab a katilamayabilirim dostum akşamciyim ben gece iki ye kadar vardiyam var :D ama selamimi buradan iletiyorum hepinizi degerli çab cilar :)

@Soner sevinç

Tamam yarın işe ( Kartal köprü yakını) bisikletle gideceğim. Erken biterlerse yanınıza uğrarım ;)

Geri