Scudo Sports

Maltepe

Scudo
@Soner sevinç

Sen güzel kafanı yorma, düşünme işini profesyonellere bırak!
23 eylül-7 ekim arası 10-14 gün gibi bi planım var çok sever isem güneyde de kalabilirim. malum kasım ayına kadar bende sıkinti yok.

Tam tarihleri netleştirirsen izin ayarlama işi var bizim biliyorsun. Bugün yada yarın tam bi tarih belirle ki sonra yarıda kalmasın gezi. Ekime sarkarsa ;) :D

Valla daha elde malzeme bile olmadan kesin birşey söyleyemiyorum. Yani yarın öyle birşey çıkar ki başımıza( ki bana genelde oluyor), tamamen iptal bile olabiliriz, bu sefer sen de mağdur olursun. Sen Ekime sarkmasını istemiyorsun galiba ama takvimin sıkışıklığını düşününce ki önce en az 1 tane kamp provası yapmamız lazım(Delmece yaylası), program yapacak vakit kalmıyor. Ben de ege turunu 10günden az yapmak istemiyorum ama anca beraber kanca beraber. Hatta İlker ve Adem'i de ikna edeceğim daha haberleri yok ;)

10 gün eğe turu wooow emin ol senden çok isterim Murat abi :) ama imkanlar el vermiyor işte :(

eğer maddi imkan diyorsan o bizde de yok, turu öğrenci işi yapıcaz, çıkış masraflarını minimum da tutacağız, kalanı kredi kartı sağolsun.
eğer işten izin alamam diyorsan (malum dizi sezonu açılıyor)
çözüm: hastayım(çakma rapor ayarlarız!), ölüyorum(onu da hallederiz!), istifa ediyorum(ama şimdilik sonra geri döneceğim!)

@muzaffer markop

Hoşgeldin, Her hafta gezi duyurularını buradan yapıyoruz. Büyük turlar içinse Gezi ve Tur duyuruları kısmına da ekliyoruz. Aramızda Esenkent, Tugayyolu, Maltepe Merkez, Kartal Atalar, Sancaktepe ve Sarıgazili arkadaşlar var.

Ekime sarkmadan hallederiz biz bu işi hele bir araya gelelim orta yol ayarlarız

merhabalar teşekkür ederim gezi ve turlara katılabilirim işimin azizliğine uğramassam fakat uzun turda ne olur bilemem yeniyim toz toplarım arkalarda:)

@Soner sevinç

Vay vay vay turculara bakın siz deneme delmece yaylası ( bence ) :)

@muzaffer markop

Merhaba dostum hoşgeldin. Elbette aramızda görmek isteriz seni de bu aralar ekibimizin uzun tur düşünceleri var kamplı olarak fakat antreman amaclı turlarımızıda yapıyoruz istanbul içi. Bu başlıkta takipte kalırsa hemen hemen her hafta yaptıgımız organizasyonlara katılabilirsin :) Nerede ikamet ediyorsun bu arada ?

@orhan0911
Orhan sana da gel diyeceğim de Ege'ye, evden çaktırmadan çıkıp Riva turuna geldin, 10 günlük Ege'yi nasıl açıklarsın bilemiyorum. :D Yurtdışında işim çıktı felan, hatta yurtdışına da bisikletle gidiyorsun çünküüüü bilet pahalı :evil: Yalancının önde gideni oldum sizin yüzünüzden Adem'e ayrı yalan Orhan'a ayrı yalan taktiği veriyorum!
Bu arada belli ki kamp malzemeleri alımında tarih, erkene çekiliyor.

@Soner sevinç

Aynen bir araya gelip netleşelim beyler bu hafta içi bir kahvaltı uygun olursa sizin için hem güzel kahvaltımızı yaparız hemde kamp detaylarını konuşuruz.

@Murat Ekmekçi

Murat ben bu iş için şimdiden aile doktoruna 10 günlük psikolojik destek raporu gözünü kırptım okeyto benim için ;) amma velakin dediğim gibi şu kamp malzemelerini bence elden topluca almamız en mantıklısı pazarlık yapma sürecinde ki usta yeteneklerimle hepimizin parasının cebinde kalmasını sağlayabilirim. Decathlon da alacagımız bircok seyin oldugunu biliyorum bence bir gün gidip yarım saat bir saatte alışverişin cogunu iskontolu olarak yapabiliriz.

Eylül ayı tur için bana da zor gibi geliyor o malzemelerle antreman ve provanın mutlaka yapılması lazım bencede gidip oralarda gözüne fener tutulmuş tavşana dönmeyelim :) ama ekim ayı için söyleyebileceğim tek şey varsa oda şudur ;

EEDDDRİİİYYYİİİNNNNNN :cool:

altıntepede ikamet etmekteyim bostancı ido ya 10 dk diyebilirim kondisyon adına turlara katılabilirim fakat malesef kamplı turlara katılamam iş dolayısı ile

@muzaffer markop

Bizde de aynı dert var dostum kapitalist düzene fake atıyoruz bizde pedala basabilmek için napalım :) ( onlar bize yıllardır calım atıyor küçük kacamaklardan birşey olmaz :) )

Murat nasıl aşılıyorum dostum yeni dostlarımızı :evil:

Boşver işi hiç olmadı bisikletlilere su satarsın :eek:ha:
(Ben bu lafı bir yerden hatırlıyorum:D)

Geri