Scudo Sports

Malatya'da neden decathlon yok !

Serhan C.

Üye
Tepki
1
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar forumda bir abimiz paylaşmıştı fotoğraflarını decathlonu gezmişti.Herhalde decathlonun bisikletlerini sergileme şekli fabrika gibi bir standın üzerinde bisiklet var yanındada fiyatı var.(bisikletler gezenler tarafından test edilebiliyor yanlışım varsa uyarın) İstanbul İzmir vs.şehirlerde var artık Malatya'da büyük şehir neden decathlon açılmadığına dair fikri olan varmı ?

Scudo
nerede çok satış yaparıs diye plan proje yapıp ona göre kuruyorlar galiba.

Malatyayı bırakın istanbul anadolu yakasında yok.
Nabaji havlu alacağız diye 80 km yol tepiyoruz.
Sporu hele ki bisikleti bu kadar seven ve spor imkanı karşıya göre daha fazla olan anadolu yakasına şart ama yok...

Malatya da olsa bile iş yapamaz ve kapanır diye düşünüyorum

bim'de bir zamanlar heryerde yoktu ama sımdı en ucra köşelerde bile şubesı var yakın zamanda gelecektir..beklemeye devam:)

@türkay yılmaz

o yuzden bım ornegını verdım:)

@Muhiddin K.

Şu anki evimizinde arkasında bim var yeni taşınacağımız dublex evinde karşısında var insan fakir hissediyor kendini :D

Aynen istanbulda anadolu yakasında yok oda kötü gezemiyorum gittimmi :D

@Doğukan Şık

Eğer açılsın triban 3 binlerce gider rockrider gapış gapış :D

ne decathlonu be malatyaya bisiklet mağazası bile lüks , çünkü herkes market bisikletine biniyor

Istanbulda Anadolu yakasında bile yok be..

@Ahmet F.ELBİR

Niye öyle diyorsun abi yollarda kadronun yarısı boyalı cst nin düz kaydırdıkça ses çıkaran lastikli bisikletlileri görünce 8-10 yaşındaki çocukların marketten aldığı bisikleti görünce neden herkes market bisikleti diyorsunki?Malatya'ya son zamanda geldinmi sen bisikletlilerin altındaki en dandik bisiklet ng 650 buda en düşüğü bisiklet mağazası lüks ise yıldız bisiklet neden 2 tane şube açtı lider motosikletin mağazasının üst katını gördünmü kocaman heryeri bisikletle dolu anatolia outdor çok pahalı bir yer olmasına rağmen satıyor bence böyle konuşmamalısınız.

@Çağatay Y.

tamam sende olmayabilir ama malesef genel olarak öle , 1 haftadır malatyadayım 1 tane bisiklet kiralama yeri yok, çünkü talep yok, iyi bisiklet satan 1-2 kişi var oda fazla geliyor , çünkü herkez çocuğuna market bisikleti alıyor yada alabılıyor, yetişkinler zaten klasik düz bisikletlere biniyorlar, .... daha bi dünya şey yani decathlon buraya fazlaaa lüks

Ismi yabanci oldugu icin acilmiyor olabilir.Mesela -Dede bana karne hediyesi olarak bisiklet alir misin? - Nerden alicaz oglum -Decatlondan -Degetl*n o nasil isim :D

@Ahmet F.ELBİR

Haklısın o konuda zayıf tek bir şube var oda mustafa ekici ama decathlondan daha iyi bisiklet satan yerler var hepsi decathlondan lüks sadece decathlon tarzında yok.

@Serhan C.

Sen Bim i hafife alıp küçümsüyorsun galiba ama son anketlerde Türkiye de en güvenilir 1. avm seçilmiştir ;)

@Abdülsamed AKBULUT

Ben şahsen küçümsemem bimi en sevidğim market diyebilirim.Ama Malatya'Da güzel yerlerde açıyorlar herkesin evinin yakınlarında var eminim arkadaşta küçümsemiyordur.

Geri