malatya da cok sik gorulmeye baslayan bisikletliler

Kayıt
9 Ocak 2014
Mesaj
60
Tepki
3
Şehir
malatya
Bisiklet
Salcano
tam takim donanimli bazen yalniz bazen grup halinde gordugum beni cok sevindiren, imrendiren ve azicik da gururlandiran yildizlar takimi =) yollarin musait olmamasina, hava sartlarina ve suruculerin olanca saygisizliklarina ragmen devam ediyorlar. sayilari gozle gorulur sekilde artiyor. bravo size bravo malatya ya =)
 
Scudo

Bisikletli Gezgin

Forum Bağımlısı
Kayıt
3 Mart 2011
Mesaj
3.874
Tepki
4.683
Şehir
Altındağ, Ankara
İsim
Mustafa
Bisiklet
Sedona
Malatya 2 tane bisiklet grubu var... Hatta bende(link) iki-üç kez etkinliğine katılmıştım. Malatya'da çok güzel arkadaşlıklar edindim ve ortak payda bisiklet oldu :)
 
Kayıt
9 Ocak 2014
Mesaj
60
Tepki
3
Şehir
malatya
Bisiklet
Salcano
Istiyorumki malatyamiz diger 80 ile ornek olsun. Heveslensin gorenler, sayimiz artsin orta yaslilarimizin gobegi pufff olsun ucsun, kizlar sevdikleriyle bisikletle gezebilsin, kimse laf atmayacak gorguye ulassin.... ah ki ah. Umuyorum ornek olacagiz. 6 ay daha sabret malatya ben de geliyorum =) beni de her aksam sirtinda tasiyacaksin fakat korkmaaa ustunde 1.5 tonluk aracimla co2 sacarak gezmeyecegim ben, 12 kiloluk ufak bir bisikletle asfaltini, topragini yavas yavas arsinlayacagim =) muhtemelen seversin beni.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
 

Ahmet F.ELBİR

Forum Demirbaşı
Kayıt
30 Temmuz 2013
Mesaj
457
Tepki
115
Şehir
İstanbul / Fatih
Bisiklet
Salcano
Malatya Bisiklet kullanmak için çok müsait bir şehir, Zaten insanlar minibüse falan para vermekten se yürürler bu şehirde , aslında bisiklet kullanımının daha da fazla olması gereken bir ilimiz, inş. daha da artar bu sayı orda olsaydım bende katılır ve bisikleti aşılardım herkeze