Scudo Sports

Makyajlı Btwin Triban 3 Um ve Fit IM

Scudo
çok güzel olmuşlar güle güle kullanın :harika:

Elinize sağlık farklı bi bakış açıs..

@lealtadtesekkurler...scott yazısının yerıne btwın yazısını halledınce tamdır ..

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Triban 3'ün kadro renk tasarımını hiç beğenmiyorum,tercih etmeme sebeplerimden birisi de bu.Siz farklı bakmışsınız tasarım işine :) Keşke benim de elim yatkın olsa bu işlere :D guzel olmuş ellerinize sağlık

@Melih Muratoğlu. ben de btwın ın kadro tasarımını begenmıyorum..ama ıkı bısıkletı de bes dk da aldım..yol bısıkletını sever mıyım kafasında deneme amaclı ıdı aslında.Ama performanslarından cok memnun kalınca eksık olan kadro ve dıs gorunusu makyajlıyayım ıstedım.Trıban3 u 900 tl ye alınacak tek bısıklet ve mıcroshıft vıtesler fıt5 ınkın sorasından asagı degıl..Aynı hatta vıtes kolları saka gıbı yumusak ve kullanıslı.Tavsıye ederım...

ıkı bısıkletle de 2000 er km nın uzerınde yol yaptım gectıgımız eylulden berı.Yetterı kadar fıkır sahıbıyım yanı..68 km hıza ulasıyorum, frenlerı duruyor, bogazda 2 dk da 1km hız ortalaması ıle surebılıyorum..e daha ne olsun... Bence dusunun almayı..

Ayrıca hangı hallerı daha guzel sızce paylasırsanız sevınırım..son bır karar verıcem ))

E fikri olan yok mu dostlar ? ))

Triban 3 sevme sebebim sade oluşundan dolayı idi sizde güzel yapmışsınız hoşuma gitti öylede ama ben sadelikten yanayım :)

Ben de fit5 kullanıyorum. Çok ihtiyaç duymadıkça bisikletin hiç bir parçasını değiştirmemekten yanayım.

Triban 3 kullaniyorum. Ben modellerin orjinal en sade hallerini seviyorum. Triban 3 un kendi jantlari biraz sikintili gibi. Sizin calismalariniz guzel olmus.

fit 5'e taktığınız jantlar hakkında bilgi alabilir miyim :)

@basbariton
Sedona 610 dan cikma jantlar easton stickerli..)) claris gobekli..akis hizi original jantlarindan bi tik daha iyi diyebilirim..keza toplamda 400 gram agirlar original jantlarindan..2600 gram ikisi...akiciligi biraz daha iyi oldugu icin gidiste fark yok..gorsellik olsun genis profilli jant sevdigim icin taktim...para harcanarak yapilmis degisiklik yok yani ))

• Beğen
Tepkiler: basbariton
çok güzel olmuşlar ben şahsen iki bisikleti de başlamayı düşündümden beri çok hoşuma gitmişti tonajdan sebep bulaşamadım şimdi bir mtb sahibiyim ama kilo verince ilk işim ikinci olarak triban 3. 10 numara olmuş bence

@ATALI

Hocam selam
Bugün fit 5 bisikletini marmara forum decathlon önümde görüdüm kilitli halde korkuluklar duruyordu
Bisiklet yakından da güzelmiş. Eline sağlık

@basbariton hocam bu arada ben de TENOR ))

@Yücel Ayezir
Guzel tesaduf olmus hocam ))) michelin pro4 almak ıcın gıtmıstım..cıkısıma rastlasaydın lastık degıstırırken gorurdun benı .Belkı yardım da ederdın )))

Ayıp ettin ederdim tabi:)
Araba ile otoparktan çıkarken baya oyalandım bir selam vereyim diye ama denk gelemedik kısmet başke sefere..

Geri