Scudo Sports

Makam bisikleti

behcetatinc

Forum Bağımlısı
Tepki
1.253
Müdürlerin makam aracı almak için birbiriyle yarıştığı ülkemizde bir müdür var ki makam aracı olarak tam 15 yıldır bir bisikleti kullanıyor. İşte makam bisikleti....
Kimine Mercedes, kimine bisiklet... Kayseri Müzeler Müdürlüğü'ne kayıtlı iki bisikletten biri, 15 yıldır müdür Hamdi Biçer'in makam aracı. Biçer, kentteki işleri, resmi plakalı bisikletle hallediyor. Araçları olmadığı için bisikletlerin işlerini çok kolaylaştırdığını belirten Biçer, "1991'de göreve başladığımda Müzeler Müdürlüğü'ne ait iki araç vardı. Bisikletlerden de evrak taşıma işlerinde faydalanılıyordu. Ancak bir yıl sonra araçlarımız alındı ve yeni araç tahsis edilmedi. Şehir merkezi dışındaki işlerimiz için bağlı bulunduğumuz Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden araç istiyoruz. Şehir merkezindeki işlerimiz için bisikletleri kullanıyoruz. Ancak uzak yerlere giderken zorlanıyoruz."

Kaynak: AA

Scudo
harbiden helal olsun bir kaç yüz bin euroluk zırhlı bilmemneli araçlardan ayda 2-3 tane değiştirenlere örnek olur umarım da biraz bütçelerini sıkarlar

Hem böylece dikkat çekmemiş oluyor.İşlerini bu sayede daha iyi halladebilir

@doktor

katılıyorum :rolleyes:
@bisiklet tutkunu
dikkat çekmeyeceklerini sanmıyorum abicim adam hem müdür hemde baya bi cüsseli yanii :D 15 yıldır bisiklet kullanmış tebrik ederim ama zayıflamaya yetmemiş :D :rolleyes:

behçet abi bide şu resmin daha büyügünü bulamazmıyız ?? :) :)

Çok güzel gerçekten. Zamane müdürlerimizde yoktur böyle şey. Aslında ne kadar güzel olur.
Keşke arttırılabilse. İnanın ne kadar güzel olurdu.

Sevgiler..

adam has kayserili. benim dedemin de kayıtlı(plakalı) bisikleti vardı.palka hala duruyo.her yere bisikletle giderdi son gittiğinde ise bi daha gelemedi.yani bisikletle tarafik kazasında öldü.ben de o dedeye layık torun olmaya çalışıyorum.bisiklet sürmemi babanem o yüzden pek istemez.

olsun be allah rahmet eylesin isoking ede hak veriyorum yani bisiklet kullanma oranı ne kadar artarsa o kadar kazalar az olacak o kadar az havalar kirlenecek vede en önemlisi parça fiyatları büyük ihtimalle düşer kiiiii oda herkezler :) için güzel bişey olur

yok ben ona bişe demiyom da dikkatsiz şöforler var ben onlara diyorum .dedeme çarpan genç 2 kez ard arda çarpış.ilk çarpışındadedm bisikletle düşmüş ikincisinde ise ...

(link)

Böyle şeylerin özendirilip saygıyla karşılanması için nasıl destek olabiliriz

• Beğen
Tepkiler: drsalihsert
Geri