Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

magura mineral yağ aranıyor

dogu gundogdu

Daimi Üye
Tepki
63
başlıkta da belirtiğim gibi magura mineral yağ arıyorum en az 250 ml maguranın orjinal mavi yağı elinde olan varsa ve bana satmak isterse çok menun olurum:rolleyes:

Scudo
Erdoğanlar Bisiklette bulabilirsin...bireysel kullanıcılarda olacağını pek sanmıyorum

o zaman yurtdışı siteleri deneyeceksiniz.

(link)

Ayrıca Türkiye'deki yedek parça sıkıntısından bıkkınlık geldi bana artık..ne arasak yok.

Malı satıyor sonra sarf malzemesi yok..Çoğu parça zaten kafadan yok.

En güzeli ver siparişi gelsin yurtdışından hiç uğraşma derim...hemde daha hesaplı

yurt dışından daha önce hiç alışveriş yapmadım yani türkiye'ye gelmesinde bir sıkıntı olur mu

Sana gerekn 250 mg diye biliyorum.Ve kaliteli bir yağ önerisi istersen sana TOTAL LHM mineral oil yağ ve motorex önerebilirim.Fiyat olarakta 25-27 tl olarak biliyorum.

@dogu gundogdu

hiç sorun olmaz...önce bir Paypal hesabı alın.

sonrada gönül rahatlığı ile alışverişi yapın.

toplamda 150 euru geçmemeyi çalışın yoksa gümrüğe takılabilir.

arabam citroen olduğundan lhm den istemediğiniz kadar var :D ancak maguranın yağı lhm ye göre daha ince bir yağ ve yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla lhm yağı koyduğumuz zamn başta sorun çıkartmıyor tamam 6 ay belki bir sene ama daha sonradan yanlış anlamadıysam fren setini kaldırıp atcak hale geldiğine dair yazılar okumuştum dikkat ederseniz maguranın yağı ile lhm nin kokuları başka kalınlıklarıda başka o yüzden lhm koymaya cesaret edemedim

dostum bence orjinal yağdan başka birşey kullanma derim.

fren bu şakaya gelmez...çok pahalıda değil zaten orjinali.

maguranın orjinal ürünleri gerçekten kaliteli...pad olsun yağ olsun.

ilan güncell acil lazımm arıyorumm halaa elinde olan varsa yada nerede satıldığını bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim

Geri