Scudo Sports

lx hidrolik fren seti

Scudo
ben kullanıyorum ve hiçbir şikayetim olmadı şimdiye kadar
160 mm lik rotorlar kullanmama ve 90 kilonun üzerinde olmama rağmen
performansından çok memnunum

• Beğen
Tepkiler: tugayabicim
Açıkcası bende merak ediyordum Lx hidrolik setin performansını eğer imkan bulupta Juicy 3-5 veya magura Julie benzeri bir frenle performansını karşılaştırmış birisi varsa buraya görüşlerini yazarsa sevinirim...

Yakın zamanda XT paralel baskılı v-frenlerimi (Baradine pabuçlar ile) terkedip LX hidrolik fren kullanmaya başladım. Ön ve arkada 160mm disk kullanıyorum.

Başka bir disk frenle karşılaştırma yapabilecek tecrübeye sahip değilim. Ama ıslak ortam performansı bir yana, XT V'lere karşı bir avantajını göremedim. Hatta eski önlerin performansı daha iyiydi. Çok uygun fiyata aldığım bu set ile elde ettiğimin, sadece teknik hobi açlığımı bir süreliğine bastırmak olduğunu düşünüyorum. Ama sözlerimin kesinlikle "LX hidrolikler kötü" şeklinde anlaşılmamasını isterim. Sadece ben pek de anlamlı bir değişiklik yapmamış olduğuma karar verdim.

Tek önerim, ön diski 180mm'lik seçmen olur.

@erhana
Selamlar tabi 180 lik rotor düşünürken iyi bir bisikletçiye danışmanızı öneririm riskleri olabilir

bence lx güzel bir tercih bir bisikletçi olarak gerek fiat gerekse performans çok güzel

elimde satılık carbon parçalar var ilgilenen olursa msn adresim gktn__hotmail.com beklerim

Geri