Scudo Sports

Lütfi Reha Demirel vefat etti

İsmailHakkiDemirel

Daimi Üye
Tepki
1.456
İsim
IsmailDemirel
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Giresun Bulancak ilçesinden Lütfi Reha Demirel abimiz 47 yaşındaydı, 16/10/2022 tarihinde bisikleti ile sürüş esnasında 49.km'de geçirdiği ani kalp krizi sonucu vefat etmiştir.
Bu zamansız vefatı bizleri derinden etkilemiştir.
Bisiklet Sporuna Amatör olarak bizler gibi ciddi anlamda gönül vermiş birisiydi.
Daha bir kaç gün önce birlikte pedalladığımız abimizin bu forumda da anısı kalsın diye Giresun'lu bisikletciler adına böyle bir başlık açmak istedim.

Mekanı cennet, ruhu şad olsun inşallah.

Merhumun ruhuna 3 ihlas ve 1 fatiha suresi okuyalım lütfen 🤲

1.jpeg2.jpeg4.jpg

Scudo
Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabırlar dilerim.

Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun.

Allah rahmet eylesin, yakınlarına baş sağlığı dilerim.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.

GİRESUN BULANCAKLI OLARAK GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM.ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN.ALLAH AİLESİNE SABIR VERSİN

Allah rahmet eylesin. Bu üzücü olay bizlere de ilerleyen yaşlarda sık sık kardiyoloji muayenesi olmamız gerektiğini hatırlatır umarım.

Allah rahmet eylesin başınız saolsun,en korktuğum mevzu! sık sık kontrol şart.

Camiamızın başı sağolsun, sevenlerine sabırlar diliyorum....

Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabırlar versin.

Belli bir yaştan sonra ailede de kardiyak öykü var ise dikkat etmek, çok yormamak lazım vücudumuzu.

Bisiklet camiasının başı sağolsun. Bu sabah bisiklet sporuna başladıgımdan beri ilk kez kardiyolojiden randevu alarak muayeneye girdim. İleride bu tarz tehlike yaşamamak için hem yaş 35 oldugu için. Doktor eko cihazı ile kalbi görüntüleyerek spora devam et, kalbin sağlıklı ve normal kalbe göre duvar boşlukları arttıgı ve hacimin yükseldiği söyledi. Yılda 1 kez mutlaka gel diyerek tembihledi. Bisiklet sporu ile ilgilenen mutlaka gitmeli, belki kapakcıkta bir sorun var? bilemeyiz..

Allah rahmet eylesin
mekanı cennet olsun
Allah ailesine sabırlar versin

Herkesten Allah razı olsun, bundan sonra bize düşen onun adını yaşatmak ve bol bol dua etmek.

Kendisi zaten bundan 4-5 ay önce kardiyolojiden randevu alıp muayene olmuştu, hiçbir sıkıntı yok demişti doktor.
Ama düzenli olarak kullandığı tansiyon ilacı vardı.
Hatta spor esnasında göğüs bandı kullanıp nabzını sürekli kontrol ederdi, kendini çok yormadan yapmaya çalışırdı bu sporu.
Olayın olduğu gün gps saatine baktım 1 saat 53.dk'da 49.km'de durmuş saat ve 49 km'deki ortalama hızı da 25-26 civarı.
Yani kendine de çok aşırı yüklenmemiş ama işte olacak oldu mu ne dersek boşa oluyor.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.

Allah rahmet eylesin,geride kalanlarına sabır versin...😔😔

Allah rahmet eylesin. Çok genç. Kalanlara sabır versin.

Geri