Scudo Sports

LÜtfen herkez fİkrİnİ belİrtsİn

@Mustafa T.

Biraz araştırırsan latin alfabesinin 23 harften oluştuğunu göreceksin.Türkçe ise latin alfabesinin yanında 6 tane(ç, ı, ü, ğ, ö, ş) daha harfin eklendiğini toplam 29 harften oluştuğunu göreceksin. ;)

Scudo
Şimdilik teknik anlamda yorum yapamiyorum ama sana ait olunca marka ya da modelin bir onemi kalmıyor.

Ayrica google olmasa nüfusun %50'sinin yanlis yazacağı bir kelime yüzünden yardım isteyen bir arkadaşa yüklenmek hoş olmamış. Sonuçta hatadır.

W100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tesekurler

@Rıdvan SIĞAN cok uygun almışsınız bırdaha denk gelır ınsallah

Bisiklet güzel de biraz pahalı. Ben 3 hafta önce sıfırını 500 liraya aldım.

Hayır V fren. Finallerden dolayı fazla süremedim ama şuanlık memnunum.

Acele etmeyin ve bütçenizi çok az arttırın.Daha sonra ucuz disk frenlerden ve amörtisörlerden kaçının.Sonunda mutlu olacağınız bir seçim yapacağınıza eminim.

Arkadaslar, konuyu açan arkadaşimiz, bilincsizce hatalar iceren bir dilbilgisi ve uslup kullanmis olsa bile ardi ardina hadi yine eglence bulduk mantigiyla 3-4 mesajin alayci yorumlar icermesi cok vahim bir durum olmus. Biriside kalkip olmasi gerekeni tatli dille anlatsaymis keske. Bence biraz daha para biriktirip daha iyi bir bisiklet aliniz. Bu arada forumun kodlamasi Türkçe karakter destegi icermiyor. Samsung ve android klavye icermiyor. Tapatalk otomatok duzeltmiyor. Imzami iyi okuyunuz.

GT-I9500 cihazımdan tapatalk ile gönderildi. Bu nedenle Türkçe imla hataları içerebilir. Kusura bakmayın.

400lere çıktıysanız ng650 yi boşverin bence. (link) şu bisiklete bir pazarlık yapın bakalım, temizse düşünülebilir.

Cevaplarınız ıcın cok tesekur ederım bana onerebılcegınız bısıklet varsa cok memnun olurum

Yusuf Beyin önerdiği bisiklet bence senin gösterdiğinden daha iyi üstelik adam pazarlık payı vardır demiş. Mekanik disk fren alma V fren al daha iyi. Disk fren görüntüsünün hoşuna gittiğini tahmin edebiliyorum. Ama disk fren alacak isen ve 2. el olacaksa Hidrolik disk fren olmalı.

ürünün sıfır fiyatına bakmadım ama ucuza satabilir. bunda şaşılacak birşey yok. bisiklet ve keyif kendisinin. ben sahibinden com da, sıfırı 950 lira olan bisikleti 1250 liraya satmaya çalışanı da görmüştüm.

Bir akrabam bisiklet alacaktı ve ben onun için 1-2 gün sahibinden.com'u araştırdım ve şu bisikleti buldum bence fiyatına göre gerçekten iyi,suntour xct maşası,24 acera vites sistemi,7005 aluminyum kadrosu ve bisikletin sıfır gibi olması bence alınabilir kılıyor.
Bütçe sıkıntınız yoksa ilgilenin derim.
(link)

(link)

bu bisikletin v fren fiyatı, adam ikinci eli bu fiyata veriyor eğer demek istediğiniz buysa pahalı bile.
ofiyata ng750 alabilirsiniz.

Ayrıca frenler hidrolik değil mekanik disk frendir.

Arkadaşlarım 2 adet ng750 aldı
biraz sorun çıkıyor ama basit şeyler yani.

ng650 bir üst model bu fiyata alınabilecek bisikletler arasında ilk sıralarda yer alıyor zaten.

ng750 için
Elcik aşırı özensiz
koltuk rahatsız ve özensiz şekilde zımbalanmış
sitede yazan ağırlığından daha ağır

Bugun itibariyle ng 650 sahıbıyım agırlıgı ne kadar fıkrı olan varmı

@inancyavuz

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Hangisini aldınız? Linkte belirttiğiniz ikinci el olanı mı?

Onu almadım almısken sıfır olsun dedım sundu bısıkletten aldıgınız fıyata aldım

@inancyavuz

Tamam diğer konunuza yorum yapmışım zaten :) Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Aynı fiyata sıfır V fren alarak daha iyi bir seçim yapmışınız.

Ben tartmıştım 14 kg idi kilosu.

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Tavsiye için gecikmişim belli ki.

Bu arada başlık İstanbul silüetini andırıyor.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Tavsiye için gecikmişim belli ki.

Bu arada başlık İstanbul silüetini andırıyor.

Geri