Lüleburgaz'da Bmx ve skate Park =)

emreşen

Daimi Üye
Kayıt
4 Kasım 2009
Mesaj
241
Tepki
218
Şehir
tekirdağ
Yasin ya başka başka şeyler söleme bişi sorcaksan özel mesaj at laf kalabalığı yapma
 
Scudo

Uğur Çakırlar

Daimi Üye
Kayıt
6 Temmuz 2008
Mesaj
282
Tepki
190
Şehir
Tekirdağ
Yasin 3. sayfaya düşen konuyu hortlatıyorsun. Senin sorunun ne bea. Kaç yaşındasın zeka yaşın kaç bu sorulara cevap verir misin forum bu soruların cevaplarını bekliyo. Yeter artık sümük gibisin her şeye yapışıyosun sorunun ne senin be çocuk ? Ha unutmadan isteyen eksi puan versin hiç çekinmesin. Doğruları söyleyen - leniyo zaten.
 

poytatu

Forum Demirbaşı
Kayıt
25 Ağustos 2008
Mesaj
419
Tepki
375
Şehir
İstanbul
@Uğur Çakırlar

Bu konuda katıldım sana Uğur.Bu forumda doğruları konuşan zaten eksileniyor.Ama Yasin sende rahat dur şu forumda kardeşim.Arkadaşlar siz şu Yasin'e birşey demeyin daha çocuk.Siz onu muhattab alıp cevap verdikçe o da size veriyor.Boşverin o daha çocuk.Ha bu arada benide Yasin'in koruyucusu falan zannetmeyin, bu konuşmalardan biz de çok rahatsız oluyoruz.Ama lütfen şu forumda doğruları söyleyen eksilenmesin, forumda zaten soğuk bir hava var millet birbirinle laf yarışına giriyor.Mesajlar düzeltilsin özelden uyarı mesajları atılsın ama puanımızı düşürmesinler.Kimse de üzerine alınmasın.Kimin kim olduğu yavaş yavaş ortaya çıkıyor.:in:
 
Kayıt
16 Temmuz 2010
Mesaj
3
Tepki
6
Şehir
istanbul
Bursa Yıldırım Kaplıkaya Cazibe Merkezinde bulunan Türkiye’nin en büyük skateparkı büyük bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve diğer yerel yöneticilerinde katılacağı organizasyonda gün boyu sürecek etkinliklerin yanında çeşitli dallarda yapılacak para ödüllü yarışmalarda olacak. Her yaş grubundan kaykay ve patencilere açık olan bu yarışma 31 Temmuz 2010 günü yapılacaktır.

Bu dev organizasyona herkezi bekliyoruz.

Organizasyonun yapılacağı adres:
Bursa Yıldırım Kaplıkaya Cazibe Merkezi Siteler son durak.
 
  • Beğen
Tepkiler: barışveçelik

alanur

Üye
Kayıt
21 Ekim 2014
Mesaj
2
Tepki
0
Şehir
kırklareli pınarhisar
Tam olarak neresinde oturuyosunuz burgazın gidiyo musunuz hiç skatepark a ben de pınarhisarda oturuyorum
 

alanur

Üye
Kayıt
21 Ekim 2014
Mesaj
2
Tepki
0
Şehir
kırklareli pınarhisar
Maltepe zeytinburnu avcılar ve pendikte de skatepark var