Scudo Sports

İptal Edildi Livestrong bileklik

kanserlilere yardım etmek konusunda bende çok hassasım hatta ilik bankasında dahi kaydım var (buda önemli sizlerede tavsiye ederim bişi kaybetmiyorsunuz) hertürlü yardıma açığım onlara.kar mı ? aklınızdan geçmesin fletcher arkadaşımız da sizde çok haklısınız bağış üzerinden kar sağlanmaz ben açıkça söylüyorum 10 bileklik alacağım 3 ü bende kalacak geri kalanını istanbulda satacağım elime geçen para mı ? onlarlada bileklik alacağım tabiki satıştan 45 50 milyon kazanamayacağım ama üzerini ben tamamlayacağım bileklikler gelince tanesinin ne kadar olduğunu da ayrıca konuşuruz :) ki bağıştan sağlanan kar etik açıdan hiç uygun değildir asla yapılmaz teklifi dahi söz konusu olamaz en az bende sizin kadar hassasım teşekkürler

Scudo
henüz gelmemiş olan bilekliklerimizi paylaşalım 6 sını ben alıyorum arkadaşlar saygılar

bileklikler geldi arkadaşlar....

adet fiyatı 4 tl olucak..artı katrgousnu hessaplıycas daha sonra..mektupla 2 tl ye filan gidiyolar sanırm..

0554 716 94 70 den ulaşabilrsiniz..

(20 adet geldi...

arkadaşlar..şaka gibi...ama bileklikler tükendi.

halen isteyen olursabi 10lu paket daha getirebilriz..

Bak ya,öğlen konuştuk.İşten bi geldim 6 tane kaldı diyosun bana. :D Neyse bu sefer yetiştik.

dedim abi bu iş böle :) getirten olursa elinde kalmaz diye kapış kapış gider bütün forum yardımlamalıyız bence livestrongu

ayrıca tüekiyedeki ilik bankasınıda unutmayın zor bişi değil yapmanız gereken bir tüp kan vermek ve gün gelince sorunsuz bi ilik nakli çok basit bir operasyon ayrıca onların bizim gbi sağlıklı insanlara ihtiyaçları var ya siz onların yerinde olsaydınız ?

@cparlakgul

foruma birşey yazmak istemedim ama bildiğim kadarıyla ilik nakli zararsız olsada son derece acı verici bir işlem...

ne kadar acı verici olursa olsun bahsettiimiz şey bir insanın hayatını kurtarmak sizce değmezmi?

Abicim gelmesini bekliyodum.Hergünde özellikle bakıyodum ama kaçırmışım anladığım kadarıya..Yeniden gelicekse 1 tane ayırabilirmisin lütfen ?

bi adet 10 lu paket daha geldi..

3 adedini ali tatlıya ayırdım..

7 adet için günceldir..

2 tane almak istiyorum nasıl görüşebiliriz ? Msn versem olurmu ?
Msn:bomberman-92@hotmail.com

http://www.operationgadget.com/images/livestrong_packages_front.jpg

Arkadaşlar bileklik arayan bir sürü arkadaşımız var. Fırsattan yararlanıp sahtesini satmaya çalışanlara izin vermeyelim. Fletcher dan aldıklarımız(sağdaki) gerçek olanı. Fletcher a hizmetinden ve yaptıklarından dolayı teşekkürler...

Geri