Scudo Sports

Livestrong Bileklik Aranıyor

Mehmet_Gürsoylu

Forum Bağımlısı
Tepki
376
Arkadaşlar forumda geçen aylarda böyle bir konu açılmış hatta bir üye yurt dışından 10 lu paketler halinde getirtmiş bu bilekliklerden ama hemen tükenmiş ve üye de şu anda forumda yok yani girişi yasaklanmış bir sebeple.Eğer temin edebilecek olan varsa yada elinde olupta satmak isteyenler varsa buraya yazabilirmi.Biliyorsunuz bu bileklikler piyasada az bulunuyor ve en önemlisi kanserle mücadele derneğine yardım olarak gidiyor.Ben birçok arkadaşımızın alacağından eminim.Toptan getirebilecek olanlar varsa eğer.

Scudo
Tekli pek bulamazsın, bende 1 adet var hediye geldi yoksa hediye ederdim :)

Canınız Sağolsun evet genelde hediye geliyorda çevremdeki arkadaşlarında istediğini duyunca dedim bir konu açayım toptan getirebilecek olanlar haberdar olsun :)

bi arkadaşım tedarik edecekmiş haber bekleyelim...

Tamam getirtirse bol bol getirtsin çünkü alıcısı çok bu bilekliğin 10 lu paket getirirse baş edemez :)

yokmu bir haber getirtebilecek olanlardan.Bende 10 tane sipariş var 10 tane de burda var getirtebilecek olanlara duyurulur :)

Ben de alırım arkadaşlar, liste yapıyorsanız dahil ederseniz sevinirim.

Arkadaşlar madem ki talep fazla ben yardımcı olayım. Almak isteyenler özel mesaj ile almak istedikleri adedi göndersinler ben de liste oluşturayım.Siparişi hemen vereceğim.Belli bir sayıya ulaşmamız sorun değil yani.

@-aht-
Ahmet Bey ortalama talep ne ise ben de bu sayıya riayet ederim. Teşekkürler, yalnız hesap numarasını verin ki yük olmayalım size, saygılar

Ayırtmak isteyen arkadaşlar özel mesaj yoluyla ayırtabilirler. Livestrong bileklikler elime ulaştığı zaman ayrılan bileklikler gönderilecek ve kalanlar için Aksesuarlar bölümüne ilan açılacaktır.

Adet fiyatı : 5 TL
Ptt kargo ile kargo ücreti karşılanmak üzere her yere gönderilir.

Arkadaşlar ebay'den rahatlıkla temin edebilirsiniz. Livestrong bileklik kaynıyor ortalık.

Elimde Livestrong bilekliklerden mevcuttur. İsteyenler bana ulaşabilirler.

Almak isteyenler için bileklikler mevcuttur...

Bahsedilen konuya siparisi ben vermistim amerikada bir dolar fiyatli bileklikler buraya bes tl ye geliyor ancak sahte olanlarida var buna dikkat ediniz livestrongstore.com dan siparis verebilirsiniz benim elimde yirmi tane vardi ancak aileme dagittim iyi forumlar

Geri