Scudo Sports

Listeye ne eklenebilir?

ebayusuff

Forum Bağımlısı
Tepki
375
İsim
Mehmet
Bisiklet
Lapierre
Bisiklet 1600 lira iken alet edevat aksesuar şimdiye kadar 2000 lira tutmuş. Listede eksik olanlar var daha. 2500 3000 arasını bulacak aksesuar. Başka eklenilmesi gereken ne olabilir?

Ashampoo_Snap_2015.05.25_20h08m16s_004_.jpg
1
58_buyuk_zoom.jpg

2
BikePacker_web.jpg

3
0025912_bobike_maxi_exclusive_rear_childseat.jpeg

4
MS-XP780-NCL-MOUNTED.jpg
5
TB-PF25_S.jpg

6
0004116_laken-celik-jannu-075-l-siyah-termos.jpeg

7
zefal-raider-front-510x600.jpg

8
moon-shield-rearlight-zoom-48824e05.jpg

9
155061365h8v.jpg

10
2011_Spring-TO-TMD07B_detail1.jpg

11
X_Tool_B.jpg

12zefal-hybrid-tyre-liner-27mm.jpg

13
b56.jpg

14
1211668.jpg

15
CSTincekisa-605.jpg

16
68721-ZEFAL-Entretien-DRY-LUB.jpg

17
137869882_tn30_0.jpg

18
zefal-wet-lube-125-ml-zincir-yagi-7531-30-B.jpg

19
,.jpg

20
baradine-mtb-955vcr-v-brake-fren-kartusu-6369-26-B.jpg

21
pr_01_750_max.png

22
164553034_tn30_0.jpg

23
pro-lastik-levyesi.jpg

24
big_81125e2adb134439bc6d0cf6bf1d9571.jpg

Dosyalar

• Ashampoo_Snap_2015.05.25_19h27m36s_003_.jpg
    Ashampoo_Snap_2015.05.25_19h27m36s_003_.jpg
    180,5 KB · Okunma: 45
  • moon-far-x-power-330s-330-lumens-li-on-usb-sarjli.jpg
    moon-far-x-power-330s-330-lumens-li-on-usb-sarjli.jpg
    5,7 KB · Okunma: 56
Scudo
Aslinda listede pek gereksiz birsey yok. Ben kendi jantimi kendim akort etmek istiyorum derseniz birtek o siritmayabilir. Birde akliniza birsey gelmiyorsa demekki o urun size ihtiyac degildir. Sadece olsun diye aliniyordur. Bosuna zarara girmeyin.

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
@ebayusuffMehmet hocam ne yaptın böyle:).Hala eksik arıyorsan;ayaklı pompa,sırt çantası.rüzgarlık,pedli tayt,jelli eldiven,barend,km.saati.

@ismail.yüksel

fiyatları yazılı olmayan ürünleri henüz almadım. onlar da gerekli. evet kendim akort etmek istiyorum.

@Ahmet-E

Ayaklı pompa düşünüyorum. alabilirim.

sırt çantası kullanmam. bisiklet beni taşırken ve ön bagaj da ortlieb çanta olacakken benim de bir çanta taşımam hamallıktan öte bi şey olmaz.

Rüzgarlık nasıl bi şey bilmiyorum.

Pedli tayt gibi giysiler girmiyor. Uzun şortta rahat ederim.

Baren ah biri tavsiye etse. Gerçekten ihtiyacım var. Zira dik pozisyonda otururken sürmeyi seviyorum. ancak gördüğüm tüm barenler yarım bişey. yani ben böyle biraz daha gidonun üzerine eğilen benim tam dik pozisyondayken tutabileceğim bir şey arıyorum ancak görmedim nette.

Eldiven beni sıkar diye edüşünüyorum. Belki alırım.

Km saati almıştım. Yazmayı unutmuşum. Ekledim.

@ebayusuffPeki öyleyse;Ayaklı pompa (link)
Pedli tayt ,şort altına özel (link)
Ergon bar end (barendin kralı) (link)
Rüzgarlık;bildiğin yağmur geçirmeyen ,rüzgardan korur,NEFES ALABİLİR ,kollu veya kolsuz yelek tarzı,çok çeşidi var
Düşme halinde veya titreşimleri yumuşatmak için jelli bir eldiven olmazsa olmazlardandır.

@Ahmet-E

dediğiniz pompa mı yoksa

BONTRAGER SUPERCHARGER FLOOR POMPA

Asset_139355(1).jpg

bu mu daha iyi. Bunu almayı düşünüyordum. 200 civarı.

şort altına tayt gene de sıkmaz mı rahatsız etmez mi. alışık değiliz neticede. bakarım gene de. seleye alıştım. rahatsızlık vermiyor. gerçi çok uzun sürmedim. belki o zaman iş değişir.

işte bu tür barend istemiyorum. bunu tutarken elin dik olması gerekir. benim kast ettiğim bu barend gidonun üzerine elciğe parelel uzancak. sanki iki taklı elcik gibi olcak kapanacak yani elciğin üzerine. ancak böyle bi şey göremedim. bizim çocukluğumuzda vardı hatırlıyorum. kelebek gidon düşünebilirim oturuş pozisyonunu yükseltiyorsa.

rüzgarlı bakarım.

eldiven düşmeyi düşünmediğimden :) gerekmez gibi. bir de onun dışında beni sıkar. yazık ayakkabı dahi giyemiyorum. çorapsız sandalet sadece. o derece yani.

teşekkür önerilerin için. değerlendiririm.

Sıra No 24-b'twin Count 8 >Kullanıyorum Güzel üründü 999 km ye kadar.
Sıfıra dönünce gözümdeki değeri de sıfırlandı :)

@ebayusuff Sizinki daha kaliteli ,ancak bu kadar prfsynl pompaya gerek yoktur diye düşünüyorum.
Sıkmaz,fileli kumştan.uzun sürüşlerde lazım olabilir.
Barendlerin açısı ayarlanabiliyor.Teknik özelliklerinden araştırın.
Çanakkale rüzgarlıdır, kesinlikle kaliteli bir rüzgarlık almanızı tavsiye ederim.
Eldivensiz !!!
Aşırı kilo veya yüksek tansiyon sorununuz mu var?

10 bin de sıfırlıyor diye biliyorum.

bi turcu arkadas öyle demişti. 1000 km olmamalı. çok az öyle ise çöp. çöpe atarım.

Bence siz bisikletinizin keyfini çıkartmaya bakın. "Gerektiğinde" aksesuarları alırsınız.

@Ahmet-E

pompa ve taytı düşünürüm

kiloluyum maalesef ama şişman değilim göstermem. 180 boy 95 kg. tansiyon yok şükür.

ben şöyle barend istiyorum. hatta bunun daha da kapalısı yani gidonun ortasına doğru elciğin üzerinden daha bir uzunca gideni. var mıdır bulunur mu?

IMG_0062 (Large).jpg

evet rüzgar oluyor.

@tolga akyol
4 numara mı moon 780?

@tolga akyol

tamam doğru. düzelttim :)

@clubber
ama gerekiyor bunlar. gerektiğinde tamir yapamadan nasıl tadını çıkarayım ki. geçen patladığında 1 ay yattı. malzemelere karar verene sipariş edene gelene kadar.

sonra uzun yola gidemem ki bu aldıklarım olmadan. uzun dediğim yani oğlumla gelibolu adası turu diğer adalar falan.

• Beğen
Tepkiler: tolga akyol
Daha kapalı barend derken kelebek gidona gidecek iş galiba

• Beğen
Tepkiler: Güncemden
@tanchu

:) yani kelebek ayrı bi şey. kelebek de düşünmüyor değilim. ancak bisikleti daha çok günlük kullanıyorum. okula gidip gelirken. biraz kaba olur gibi geliyor kelebek gidon. sonra onun montajı falan var bilmiyorum yapabilirmiyim. bir de üzerini kaplamak gerekiyor deriyle mi artık başka bi şeylemi deri kaplarsam bana 400 500 gibi ekxtra maliyet. şimdi gerekli görmüyorum o nedenle.

işte dediğim gibi bi barend önerisi olursa bulabilirsem çok müteşekkir olacağım. yani benim tutuşumu yaklaşık bir karış boy kadar yukarı kaldırmış olacak. sanki çift kat bir karış aralıklı elcik gibi. anlatabiliyor muyum bilmiyorum.

@ebayusuff ben kullanıyorum bence gayet kullanışlı genelde tur yapanlar kelebek gidon tavsiye ediyorlar bende daha yeni aldım çok memnunum

Kaplama derken normal pro nun falan sargısı gayet yeterli ve gayette rahat deri falan biraz gösteriş amaçlı bence

@Yiğit Kirazpınar

yiğit benim netten okuyarak görerek anladığım bu kelebek gidonlar elciği yani tutacağınız yeri yükseltmiyor. sadece farklı tutuş açıları sunuyor bir de gidonu aksesuar takmak için genişletiyor. benim öncelikli istediğim bu değil. istediğim tam olarak şu:

Ashampoo_Snap_2015.05.25_21h28m14s_006_.jpg

siyah yerleri ben karaldım. onun da barendin devamı olduğunu düşünün. işte bunu istiyorum.

ancak resmin orijinalindeki kadar, yukarıdaki mesajımda kopyaladığım, o kadar bile yeter. zaten düşündüm de benim istediğim kadar uzun olsa barendi, herhalde o vakit firenler sıkıntıya girer fren yapmak.

soc09-ergon_01.jpg

mesela bu güzelmiş. ancak türkiyede nerede bulacaksın ki. yoktur.

@Yiğit Kirazpınar

bunu yapacak biri lazım. yani kendim çok anlamıyorum. biliyorsundur. bir de sıktı biraz. çok uğraştım malzeme aksesuar toplarken. bi süre kullanayım. seversem bu işi o vakit kelebek gidon düşüneceğim. dediğin önerileri göz önünde bulundururum. belki yakın zamanda alırım. bilmiyorum. şöyle biraz uzaklara gidelim de rahat etmezsem ve dediğim tarzda bir barend bulamazsam alırım herhalde kelebek.

• Beğen
Tepkiler: Güncemden
Novel designs Alloy Bullhorn HandleBars For Fixie Fixed Gear Single Speed Road Bike Cycling
(link)
(from AliExpress Android). Bu tarz birşey var

03_1.jpg 41e-telB0vL._SX300_ (1).jpg 41e-telB0vL._SX300_.jpg Ashampoo_Snap_2015.05.25_21h43m28s_007_Chrome Legacy Window.jpg

amazon da varmış. ancak geçen bir iki ürüne bakmıştım. tr ye göndermiyoruz diyorlar. gönderirler mi bilmiyorum. işte istediğim tam olarak bu türden barendler. amazonda olduğuna göre diğer başka bir sitede de bulurum. illa yurt dışı sipariş vereceğiz anlaşılan. tamam tşk.

@tanchu

bütün bir gidon istemiyorum. tşk.

Dosyalar

• images.jpg
    images.jpg
    4,9 KB · Okunma: 9
Geri