Scutoid
TX 150
- Tepki
- 73
- İsim
- Kerem Y
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Selamlar forum ahalisi,cumartesi günü olacak LGS sınavına pek hazırlanmadım.En azından sınavın bir nevi kopyası olan örnek soruları çözeyim dedim ve sürekli erteledim ve son 2 aya geldim.Yine erteledim son 1 aya ve tekrardan ertelemem sonucu son haftaya kadar geldim.Ne yazık ki yine erteledim ve son güne geldim.Artık ne kadar çırpınsam da boş.Bisiklet sürme ve kitap okuma sevdam olmasa kafayı yemiştim çoktan.Ne yapacağımı bilmiyorum.Denemelerde Türkçe ve Fen de fulle yakın yaparken Matematik'te ancak 10 soru yapabiliyorum.Artık saldım,rahatım ve stres yapmıyorum derken ortalaması 97 olan ben sınavda 350'nin altında alma ihtimalini baskın görüyor,300'ün altında alma ihtimalini bile düşünmeye başladım bugün.1 kere hata yaptım,akıllılık edip üniversite sınavında aynı hatayı yapmayacam.Lakin başka bir problem ise ; Ailem her zaman destekçim olacağımı söyledi,ve 200 bile alsan senin arkandayız dedi.Ancak ben düşük puan alıp beni 3 yıldır dershaneye gönderen ailemi üzmekten korkuyorum.Ne yapıcam ben ?