Scudo Sports

Le Tour De France 2009

her şey beyinde biter, gücün 70 şi ayaklardaysa 30 da beyinde,
bir şeyi başarmak istiyorsaniz önce, beyninizi hazırlayın.vucudun o muhteşem gücünü beyin yönetecek.
ben lance armstrong dan hala ümitliyim.

ayla abdan

Scudo
@gökalp öztürk

Ben de ilk başta senin gibi yanıldım ama şöyle kontrol ettim ilk program onlara göre 06.30 da yayına giriyor. Ben özellikle kontrol ettim bizim saat 09.30 du. Bu 3 saat fark yaz saati ile alakalı kışın 2 saat e düşüyor.

İlk tırmanma puanları pelizotti 4 fedrigo 3 martinez 2 Van den Broeck 1 şeklinde alındı.

Yaz saati sadece ülkemizde uygulanmıyor ki :) İngiltere ile aramızdaki 2 saat fark her zaman korunur, yaz olsun, kış olsun.

google'da current time [şehir adı] şeklinde arama yaparsanız o şehrin o anki saatini görürsünüz. Örneğin current time london yazıp o anki saati görün.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa ÇAKAR
@Mustafa ÇAKAR

İkinci tırmanma da pelizotti yine önde 4 puanı aldı Chavanel 3 Martinez 2 Loosli 1 puan

@Mustafa ÇAKAR

tamamıyla haklısın... zaten şimdi yayın öncesi anonsu yaptılar tdf live yayın tsi 16h45 başlıyor

@Özgür Nevres

(link)
Benim demek istediğim GMT ye göre hesaplanması gerek yayın akışındaki saatin Greenwich yerel saati şu an itibarı ile 10.47

@Mustafa ÇAKAR

çok fazla üzüldüğümü söyleyemem.
Bence yarişa hiç gelmemeliydi. Son kokain rezaleti bir değil iki değil ...Benim bilebildiğim aynı konuyla ilgili olarak daha önce iki defa yakalandi ve bir daha kullanmama sözü verdiydi.
Bu adamlar sadece bisiklet üzerinde pedal basan adamlar değil , gençler için çocuklar için rol model olan adamlar. Bunun getirdiği muazzam sorumluluğa uygun davranmaları gerekir diye düşünüyorum. Sporcu kişilikleriyle, iyi ahlaklarıyla ve hatta özel hayatlarıyla örnek alındıklarını unutmamalılar .
Bir tarafta Lance , Merckx ve özellikle bu sporun temiz kalması için mücadele eden diğerlerini düşünüyorum ve boonen'i onlarla yan yana görmek istemiyorum. Özellikle bisiklet Doping ve benzeri konularda o kadar yaralı ve o kadar saldırıya açık ki Boonen gibilerinin bu sporda -ve hatta diğer sporlarda-
yeri olmadığını düşünüyorum.
Sevgiyle... tertemiz ahlaklı kazanıp kaybetmenin herşey olmadığı aslolanın katılmak , yarışmak olduğu spor dolu günler diliyorum hepimize
gökalp

@gökalp öztürk

Kesinlikle aynı fikirdeyim çok ağır ceza alması gerekirdi. Uyuşturucu dopingten de kötü üstelik onu tura almakla verilen mesaj da uyuşturucu kullansanızda farketmez biz sizi yarıştırırız oldu.

(link)

Burada beklemekteyiz. :) Ama, Rai Due de yayına sonradan bağlanıyor.
Hayret, dünyanın en bilinen bisiklet yarışını baştan sona yayınlayan bir kanal yok mu dünya da?

Motorsporlarına gelince, Dünya Ralli şampiyonasının Türkiye ayağında, İlk ve 2. formula1 istanbul da, daha onlarca ralli, tırmanma, pist yarışında görev yaptım.

2. formula 1 de, pit alanında görev yapan şanslı 60-70 kişiden birisiydim, görmediğim pilot, dokunmadığım araba, girmediğim garaj kalmadı, bazı pilotlardan imza da alabildim.

Toparlayacak olursam, Fransa bisiklet turunu izlerken Tv karşısında yaşadığım heyecan formula 1 in tam göbeğindeyken, tüm olayların içindeyken yaşadıklarımın 1000 kat üstünde heyecanlandırıyor beni.

Orada olsam ( fransa da ) kalbim dayanmaz. :)

O yüzdem eurosport bence yanlış yapmış. :)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa ÇAKAR
8 li grup pelotondan ayrıldı. Üçüncü tırmanış puanları için savaşacaklar.
Pelizotti,Martinez,Cancellara,Van den Broeck,Arroyo,Moncoutie,Gutierrez,Fedrigo
35 sn kadar far açıldı 4 bisikletçi daha onları takip ediyor
Kern,Moinard,Spilak,Heshedal

@Mustafa ÇAKAR

Hocam sen nereden takip ediyorsun şu anda.

yarışı internetten nasıl izliyicem verilen linklerin hiç biri açmıyor

@HER

(link)

Buradan izleyebilirsiniz.

başta biraz nazlı davranıyor, arabelleğe alıyor yazısı çıktıktan sonra bazen durduruldu diye yazıyor ve ekran siyah olarak kalıyor.

Bu durumda sayfayı yenilemeniz yada solüstteki rai due linkine tıklamanız gerekiyor.

Bazen bunu 10 kere kadar yapıyorsunuz ama genelde bir kez açıldıktan sonra 25 dk yarım saat sonra biraz duraklama yapmasının dışında sorunsuz izleyenebiliyor. o duraklamadan sonra yine sorunsuz yarım saatiniz var. Bedavaya bu kadarı çok iyi bence.

İtalyanca biliyorsanız eurosport a gerek bile yok. :D

Geri