Scudo Sports

Lastik Patlamasına Kesin Çözüm Slime Artık Türkiye'de

Yıllardır MTB bisikletlerimde kullanıyorum.
Arazide durmak zorunda kalmamak çok güzel.
Kimse Lance Armstrong yada Cadel Evans olmadığına göre ağırlığına falan takılmayın o kadar.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Oğuz
Scudo
Ben 3000 km'nin en az 2500'ünü dağda bayırda yaptım;nasıl denk gelmedi dikenler ,camlar,kesici ve delici ne varsa üstünden geçdim çok pahalı bir lastik almanıza gerek yokki;scwalbe,michelin yada bir diğer üst marka atıyorum 200 tl'mi bunun fiyatı mesela kafadan zaten 100 tl'si isme verilen reklama verilen gereksiz harcamadır bana göre bendeki lastik tanesi 40 tl.çok,çok memnunum.haa derseniz ben kevlar lastik istiyorum ozaman'da ona göre para elbet.

tecathlon da 45 tl ye güzel lastik var abim getirecek bana da stok ta kalmamış hemen bitiyor muş onlardan alma niyetim var

Çok ilginç ve kullanışlı bir ürüne benziyor ^^
Nickelodeon' ın yıllardır ödül törenlerinde milletin üzerine püskürttüğü slime nihayet işe yarar bir kullanıma kavuşmuş :D

• Beğen
Tepkiler: Delta
700x40 presta sibop için ne iç lastik nede şerit bulamadım

Prestaya uygulamak için iğnenin ucundaki somunu cıkardım arka lastiği hallettim fakat ön lastiği yapamadım içindeki çubuk,iğne yeterli seviyeye inmiyor

Merida crossway 100 bisikletim 1 hafta icersinde deve dikenlerinden yol kenarlarindaki cam kiriklarindan ondan bundan 6 kere lastik patlattim dun gittigidiyor sitesinden 30 tl'ye 1 sise slime satin aldim hatta ön lastik patlakti o halde tupun yarisini ön lastige diger kalanida arka lastigi indirip uyguladim el pompasiyla sisirdim sonra gittim benzin istasyonundan 60 psi hava bastim 4-5 km surus yaptim geldim patlak olan ön lastîk inmedi bugun itibari ile 30 saat oldu gittim benzin istasyonundan hava psi degerlerine baktim kaçak göçek yok, slime beni mutlu etti artik
Guvene guvene yollara cikacagim korkum yok

Geri