Scudo Sports

lastik alıyorum ne alıyım

fatihgüven

Forum Bağımlısı
Tepki
799
26 inch lastik almak istiyorum ne marka ve nereden alayım? makul ama kaliteli olsun

Scudo
Foruma hoş geldin.

Lastiklerin inç inç, tür tür, kalıp kalıp alternatifleri var. Tek markanın bile bir sürü çeşidi var. Vaziyet uzar gider.

İlk önce mtb, yol, şehir, tur;26*1.90-1.95-2.00-2.10..boyutları gibi uzayan giden türlerden birini belirt ki sana en iyi yardımı yapalım.

mtb olcak ama hızlı da gitsin diyorsan schwalbe marathon supreme diye lastik var.26*2.00 ebatlarında. Ben onu kullanıyorum ve fiyatını hak ediyor. Yine aynı markanın güzel çeşitleri var.

schwalbe, irc, continental, maxiss gibi markalara göz atabilirsin genel olarak. Şimdilik benden bu kadar. Lastikte ağırlık konularına da göz atmanda fayda var. İç lastikli yada tubeless olanları var... Var oğlu var. Performans da paraya bakar unutma:ci:

Sevgili Fatih merhaba,

Lastik için ayırdığın bütçe ne kadar?Asfalt mı yoksa dağ taş mı bineceksin?Nasıl bir binicisin?İlgili firmaların web sitelerini ve forumda tekerlekler başlığında sorunun cevabını bulacağını düşünüyorum.İyi forumlar...

ben şehir içinde ırc kullanıyorum,ama arazide yada stabilize yollarda schwalbe kullanmanı öneririm...

şehiriçinde kullanıyorum 1.95 ve 26inch hız sewiyorum ve dayanıklı olması lazım50-60 lira yeter mi?

Şehir içi kullanım ve hız.Bu ikisi daim kullanım olacaksa daha ince lastik tavsiye ederim.1.50 irc advantage iyi bir seçim olabilir.Fiyatı da oldukça uygun.

@osman tırpan

Arkadaşım foruma yeni geldiğin belli!Bir tavsiye;mesaj yazdığın konunun tarihine bir bak derim mesajı yazmadan önce ;)

Geri