Scudo Sports

lastiğimin hava basıncı??

erhan_

Üye
Tepki
7
arkadaşlar benim fırst class marka bisikletim var boyutlarını bilmiorum jantların ama büyük boylardan 21 vites tahmin edin ona kaç hava basıncı vurcam bide benzinlikteki elektronişk oto lastik şişirici pompalardamı şişircem

• Beğen
Tepkiler: t-genc
Scudo
ben şahsen benzin istasyonlarıdaki dijital ekranlı komprasörlerde 55-57 pci şekliyle şişiriyorum. ben sert olmasını seviyorum. bisiklet daha iyi gidiyor.

@erhan_

Beni 55 basarken şaşırıyorlar bende açıklıyorum bu tekerin basıncı 60 - 90 pcı arası diye 30 basarsan inik inik gezersin...

@erhan_

Otomobil 4 tekerli olduğundan ağırlık 4'e bölünüyor bisiklette 2'ye bölünüyor hem de lastik ebatı büyüdükçe basınç azalır.

@Selami53

Son mesajın atılma tarihine bakarsanız tam 5 sene öncesinin konusu olduğunu görürsünüz.Lütfen dikkat edin.

@M.Burak KARADAĞ

Olabilir,siz değişmiş olabilirsiniz ama lastik aynı lastik.

@Selami53

Hayırdır? 5 sene öncesinin konusunu açmadaki amaç ne?
Adamların hiçbirisi foruma bile girmemiş neredeyse bu mesajlardan sonra.Güzelce birşey söyledik lafı uzatmayın.Ayrıca birçok forumda karşılaşacağınız bir olaydır.Eski konular çıkartılmaz.Onun haricinde yanlış hatırlamıyorsam forum kurallarında da vardı bununla ilgili bir madde.

@M.Burak KARADAĞ

Kuralı bilmiyorum yanlışım varsa kusura bakmasınlar,ben yazarken ne gibi kötü bir niyetim olabilir ki böyle ''Hayırdır?'' falan gibi bir hitapta bulunuyorsunuz.Ayrıca lafı uzatmıyorum lafın uzatılmamasını istiyorsanız hiç yazmayabilirdiniz.

bence konu kirliliği yaratmaktansa eski konuları kortlatmak daha mantıklı şuan aşırı konu kirliliği var forumda

• Beğen
Tepkiler: Koray06
Geri