Scudo Sports

Laptop almayı düşünüyorum...!

packard bell 112 tk
ben kendim kullanıyorum çok memnunum 1300 e almıstım
hiçbir sorunla karsılasmadım kasa cok kaliteli
perfrmans hakkında bir fikir vericekse call of duty 6 yı full ayarlarda çok rahat oynuyorum

core i5 işlemci
3gb ddr3 ram
320gb hdd
1gb ati hd 5650 gpu (dx11)
hd led ekran
ve birsürü şey daha ne olsun diyorum...

Scudo
sizin kullandığınız cihaz sanırım üretimden kalktı h.buradada göremedim

bilgisayarı nerede kullanacaksınız? (forumda hep bisiklet için sorulur ama ben de burada sorayım :p )

eğer bilgisayarla oyun oynamak istiyorsanız, çok fazla taşıma ihtiyacınız yoksa (öğrenci vs. değilseniz), hele bir de evde çocuk filan varsa masaüstünden şaşmayın sakın.

eğer taşıma ihtiyacınız varsa, yüksek bellek gerektiren mühendislik programları veya oyun vs. çalıştırmanız icap ediyor ise kaliteli bir notebook'tan şaşmayın.

eğer taşıma ihtiyacınız varsa, buna karşılık bilgisayar kullanma amacınız sadece internete girmek, müzik çalmak vs. ise o kadar para verip de notebook almaya hiç gerek yok, 10" veya 12 " lik bir netbook ihtiyacınızı fazlasıyla görecektir.

İstanbul bilişimden alacaksanız kaliteliyi alın
hedefi büyütün
Sorun çıkmayacak bir ürün olsun zira garantiyi kendileri veriyor.
Firmalar istanbul bilişim ürünlerine garanti vermiyor bilginize.
Sebebide Yurtdışından direk getirdikleri içindir. Fiyat da o yüzden bu kadar ucuz.
Her hangi bir arıza durumunda ürünü sadece istanbul bilişime gönderebilirsiniz buda aksamalara sebep olabiliyor.

iade olasılığına karşı kutuları en az 1 ay saklayın ve üstündeki jiletinleri 1 hafta çıkarmayın
Kutusuz ve çizik ürüne acayip para kırıyorlar

2 yıldır istanbul bilişim ile çalışıyorum. Tüm ürünleri oradan aldım
Lcd Tv, Projeksiyon, Sony notebook ve Hp notebook Bu güne kadar sadece tek bir sorun yaşadım
4500 tl lık 44" Tv iade etmem gerekti temizlikçiler kutuları benden habersiz çöpe atmışlar. ve sonuçta 900 tl kesinti oldu. Özel seri ürünlerde kutular dahada önem kazanıyor. tüketim az olduğu için kutu vb aksesuarlarını temin edemiyorlar. Bu yüzden kesintiler de fazla oluyor.

ben tj75 112tk modelini vatancomputerdan aldim

size tafsiyem en uygunu orasıdır bazı dönemlerde %20 indirim bile var en büyük artısı bazı kartlara 12 taksit imkanına 0 fazi uyguluyorlar

ben 1300 e aldiğimda diğer firmalarda 1450-1550 arası bir fiyatı vardı ..

@bicycler

öğrenciyim evde yaş olarak en ufak benim yani evin tek çocuğuyum bazen dayımlar geliyo onun 2 oğlu var biri 2,5 yaşında diğeri daha 9 aylık ve annem açık lise okuyor benm pcde yer olmadığı için salonda şimdi yaz olduğu için biz diğer odalara gidiyoruz annem rahat rahat internetten sınav sorularına bakabiliyor ama kışın sorun olacağından laptop almayı istiyoruz ve ben müzik dinlemek,oyun oynamak,internette gezinmek istiyorum şuanki pcmin özellikleride düşük olduğu için(512 ram,256 ekran kartı,80Gb HDD) yüksek özellikli bir cihaz istiyorum lise 2. sınıfa geçtim şehir dışında üniversite kazanırsam o zamanda çok lazım olucağı içinde laptop istiyorum dediğiniz gibi netbookalra baktım yüksek özellikli uygun fiyattalar fakat yukarıda dediğim gib işimi görüceğini pek sanmıyorum yinede çok sağolun

sanıyorum "liseyi bitirince notebooku da yanımda götürürüm" diye düşünüyorsun.
özellikleri ne kadar yüksek olursa olsun, sen liseyi bitirinceye kadar o notebook eski konumuna düşecektir, tekrar yenileme ihtiyacı duyabilirsin.
ben sana masaüstü tavsiye ederim ama karar senin tabii.

1 GB lık ekran kartı gereksiz. onun yerine 512 mb lık her halukarda işini görecektir. 1 GB ta boşuna para verirsin. grafikerlik yapmıcaksan 1 gb a hiç gerek yok.. hatta grafikerler için bile 256 mb yer yer yeterli olabilmekte. boşuna fazla para verme. o parayı diğer konfigürasyonları güçlendirmeye ayırabilirsin.

@bicycler

aslında aynen dediğiniz lise bitince gibi laptopuda yanımda götürürüm diye düşünüyorum o yüzden özellikelri yüksek istiyorum yenileme ihtiyacı duymiyayım diye malum masraflar çok olucak (kayıt masrafı harç yol parası vs vs.)masaüstü istemiyoru çünkü masaüstü alırsam yer sıkıntısı doğucak ama eğer ilerde şu anki masaüstümü satabilirsem belki o zaman daha iyi bir masaüstü alırım yer sıkıntısı olmasa 1.500 TL'ye çok güzel masaüstü pclerde gördüm

@bicycler

dediğim gibi ben uzun vadeli kullanıcıyım o yüzden 1Gb ekran kartı istiyorum çünkü ilerde 512 isteklerimi karşılamıyacak şuanki ekran kartı 256 aldığım zamanlar hemen hemen bütün oyunları açıyordu ama şimdi açmıyor en az 512 diyor çoğu o yüzden bende 1 alıcamki ilerde rahat edebileyim;) :in:

Belki seçenekleriniz arasında bile yok ama bunu belirtmeyi kendime görev olarak görüyorum: ACER dan uzak durun!

@Harun Gürbüz

bunu biliyorum o yüzden elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum yan komşumuzda acer aspire 5536 var dün biraz kullandım Allah'tan klavyeyle pek işim yoktu yoksa elim yandıydı çok ısınmıştı sanırım ısınma sorunu var o yüzden önermiyosunuz

@Süleyman Uzunköprü

bencede.
vaıo'nn goruntu kalıtesı yeter
fazla soze gerek yok

10 yıldır lanet bilişim işleri ile uğraşan biri olarak;bir notebookun ticari ömrü 2 yıldır, desktop pc içinse bu süre 4 yıldır. birincisi bunu bilin. ikincisi hp, acer, sony, macintosh farketmez. çoğu aynı fabrikalarda beraberce üretiliyor. iyi ki varsın Çin:) 4 çekirdekli, 4 GB ram li bir laptop işinizi görecektir. sony marka satar. full hd film izlerim diyorsanız, blue ray de alır hava atarım dediğinizde 2200 lira vaiolar emrinize amade. hp nin yeni serilerinde piller küçük 2 saat gitmiyor. netbooklarda 7 saat pil ömrü var ama ufak ekranlı. PC desen kablo karmaşası. sonuç. lenovo iyi. al derim.

packet bell in i 7 işlemcili cihazlara bakabilirsin
ben kullanıyoyorum çok memnunum
lenova da saglam bir firma

Geri