Scudo Sports

lapierre yol bisikleti

Tepki
190
Bisiklet
Lapierre
slm arkadaşlar;
edindiğim bilgilere göre lapierre markasını bu sene bianchi firması getiriyormuş.
acaba lapierre yol bisikletleri hakkında bilgisi olan var mı?ve özellikle şu model hakkında yorumlarınız olabilir mi??
(link)

herkese iyi günler dilerim.

Scudo
Frame : Carbon monocoque
Fork : LAPIERRE Carbon Tapered 2012
Headset : Alloy integrated 1.5-1.1/
Bottom Bracket : SHIMANO SMBB6700
Crankset : SHIMANO Ultegra 30X39X52 Black / 170mm : Size 46 • 49 • 52 / 175mm : Size 55 • 58
Stem : RITCHEY Logic 31.8mm
Seatpost : RITCHEY 2B 27.2x300mm
Handlesbars : RITCHEY Road Comp Curve 31.8mm
Front derailleur : SHIMANO Ultegra 10 speeds
Rear derailleur : SHIMANO Ultegra 10 speeds
Brakes : SHIMANO 105
Shifters : SHIMANO Ultegra
Saddle : SELLE ITALIA X1
Wheel : MAVIC Aksium WTS
Sprocket : SHIMANO Tiagra 11x25 10 speeds
Tires : MAVIC Aksion 700x23mm
Weight : 8,1Kg. (T.55cm sans pédales)
Size : 46.49.52.55.58
kadro kalitesini bilemiyorum ama donanım ve ağırlık fazlasıyla iyi görsel anlamda da bence gayet tatminkar. Umarım Bianchi bu markayı bize kazandırır..

• Beğen
Tepkiler: Kaan Özçelik
evet ben getirecegini ögrendim.yorumunuz için teşekkürler.linkini verdigim model hakkında ne düşünüyorsunuz??

Kadroları bence harika, ama tercihim beyaz olurdu. Donanım ise 105 ve üstü mantıklıdır, bütçenize göre seçim yapacaksınız.
Yalnız bu sene geçen yılki beyaz kadrolar gördüğüm kadarıyla.

• Beğen
aynı modelin eski halini kullandım, şiddetle tavsiye ederim

Lapierre'leri fuara getirmisler. Ilgileniyorsaniz gidin gorun derim. Hic fena degiller :in:

• Beğen
evet bisikleti fuarda gördüm,gercekten hoşuma gitti.ayrıca fuji markada iyi bisikletler var ama fiyatlar uçuk

bugün kızıltoprak da açtıkları yeni mağazalarına giderek, lapierre, bianchi, whistle, carraro ve ghost marka bisikletleri inceledim. yeni oyuncular, özelliklerine göre fiyatları göz önüne alındığında bu sene ortalığı kasıp kavuracak gibi duruyor.

http://www.lapierre-bikes.co.uk/sites/default/files/imagecache/velo-geometrie/geo_sensium_6.png

Geri