Scudo Sports

La Vuelta 2013

Scudo
Tour de France sayfasına yazmıştım ama burada da bulunsun:

Vuelta izlemek isteyenler, Tivibu'nun aylık 10,90'lık web paketi satışa açılmış. Eurosport kanalları da dahil bir sürü tv yayınını online izleyebilirsiniz.
Tour de France için sadece eurosport player'a 12 TL ödemiştik. Bunda belgesel vs. kanalları da var.

Sağdaki 10,90'lık web maxi plus paketinde eurosport var, diğerinde yok:

(link)

Not: TTNet abonesiyseniz aynı paket aylık 8,90.

@Onur Ali İmren

Daha cok genc! Senede bir büyük tur yeter, zaten kendisi de bunu biliyor ve öyle ifade ediyor! Yoksa bu seneki Vuelta tam Quintana Rojas icin bicilmis kaftan, 1 saate karsi yaris ve 11 tane dag finali! Rakip olarak ta Valverde, Purito, Kreuziger ....filan. Ama dogrusunu yapiyor!

• Beğen
Tepkiler: mehmetsarı
Contador'u izlemeyi isterdim ama bu seneki tour da 4.üncü olmanın verdiği hırs ile gelecek sene yine sadece tour de france 'a odaklanacağını belirtmişti sanırım bu yüzden sahne almayacak olağan şüphelilere gün doğdu diyelim cumartesi ekran başında görüşmek üzere ;)

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
@ReşitÇağırgan

Sanirim Contador tam iyi hazirlanamadi veya daha dogrusu formun zirvesini ayarlamakta biraz gec kaldi. Ilkbahar da nasil hazirlandigini bilmedigim icin kesin bir sey diyemiyorum. Fakat Fransa Turu bittikten sonra formun zirvesine varmissa, Vuelta icin yine düsüs baslamistir. Hem Giro, ve sonra cok erken bir Fransa Turu, cok olagan degil zaten. Belki dünya sampiyoanasina katilabilir, eger alirlarsa takima! :)

• Beğen
Tepkiler: mehmetsarı
Dağlık etaplarda ag2r den BETANCUR'un ne yapacağını merak ediyorum.Fransa turundan daha keyifli olacak(en azından zamana karşıları domine edip üstüne yatacak adam yok)

Dünkü yayını çok sevmedim sürekli kamera değişti hiçbir treni tam anlamıyla incelemek mümkün olmadı.Rüzgarın arkadan esmesi çok iyi ortalamaların çıkmasına neden oldu (sanırım birinci takımın ortalaması 54.8 ) benim tüm dikkatim bu turda Sky takımının ufak tefek gözüken kolombiyalıları olacak daha isimlerini bile ezberleyemedim ama bu kadar tırmanış olan bir turda Kolombiyalı olmaları, 50 kilo altı görüntüleri üstüne sky takımı birleşince süpriz şeyler olabilir gibime geliyor.

• Beğen
@ferhat köse

Bisiklet sporu zaten hep sürprizlerden olusuyor!:)
Bayagi yokus cikacak adam var da, kimin lider oldugu bile belirli degil takimda ! :) Henao kagit üzerinde lider. Saate karsi iyi, yokuslarda iyi. Ama Nibali ile boy ölcüsmek apayri bir sey. Bir iniste Nibali' yi takip edebilecek bisikletci sayisi iki elin parmaklari kadar yok.

Purito yine bir sey kazanamayacak galiba, zaten son dakikada yaris kaybetmeye alisikti, simdi de kafadan 1 dakika yedi! :) :)

Yine Nibali-Valverde cekismesi gibi görünüyor, ama "Ferhat' in sürprizlerini" yabana atmayalim.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Purito tour'da son günlerde bir miktar öne sıçrama yaparak kendisine kürsünün son basamağında yer buldu kendisini fazla yıpratmadığı içindir ki vueltaya kaltılmaktan çekinmedi tırmanışta kolombiyalılar birlikte tempo verirlerse işi biraz zor gibi görünüyor ancak yinede sağı solu belli olmaz yaşına rağmen hala güçlü ve iyi işler yapabilir kısacası sürpriz listesine eklenebilir
nibali ve valverde konusundaki görüşlere aynen katılıyorum zaten bu turu izlenesi yapan en önemli isimlerdir kendileri

• Beğen
@Serkan.ÇABAŞ

eurosport hd

Bu arada Amerikadaki Colarado turuna bakan varmı son iki etap kaldı etaplar manzarasız rampalar düşük derece ama turun genel yükseltisi 2000 metrenin üstünde olduğundan oksijen yetersizliğinden çok ilginç manzaralar oluyor fırsatı olanlar kaçırmasın derim bitti iki etap kaldı ama geç saatlerde verildiğinden izlenebiliyor.

İspanya turu için ise ne hikmetse içimden süpriz çıkacak düşünceleri eksik olmuyor.Bugün muhtemlen canlı izleyemeyeceğim sele üstünde olacağım ama bir kaç gün sonra bazı belirtiler çıkacaktır inşallah.

• Beğen
dün kullanılan zamana karşı bisikletlerin gidonu farklıydı
http://www.washingtonpost.com/rf/image_606w/2010-2019/Wires/Online/2013-08-24/AP/Images/Spain%20Vuelta%20Cycling%20.JPEG-05ea2.jpg

Geri