ahmet21
Üye
- Tepki
- 12
- İsim
- ahmet can ogan
- Bisiklet
- Trek
merhaba arkadaşlar 3 aydır trafikte bisiklet kullanıyorum bu sürede bir defa Bursa-İstanbul turu yaptım kaza değil tehlikesi bile atlatmadım pro değilim ama çok kötüde değilim.Bugün kadıköy boğadan rıhtıma inerken büfenin motoru beni umursamadan hızlanıp dükkanın önüne girmek istedi 2 sn sonra yavaşlayıp girebilirdi ki yavaşta değildim bekleyebilridi ve önümden geçerken çamurluğu ön tekerime çarptı sağ tarafım(dirsek,omuz) soyuldu morardı,kaskım asfaltta 4-5 m sürttü.Bisiklette ki benim için daha önemli maddi hasar oluştu yaptırdım tam olarak düzelmedi sanırım parça değişimi gerekecek.Oysa bu tutku için oyun konsolu ve 1-2 bir şey daha satmıştım para biriktirmiştim gözüm gibi bakıyordum.Bir düşüncesiz içine etti açıkça söylemek gerekirse ve bastı gitti tabi kendisi.Ne desem boş kendim bir hata yapsam üzülmem aksine ders çıkarırım,başlığa dikkat dedim böyle bi durumda yapacak bir şey yok ama yinede siz kuryelere dikkat edin.Yeşilköy'e kadar olan turumu tamamladım ve tekrar geri döndüm ama gram sevinemedim ve belki mekanık problemden belki psikolojik bilmiyorum içimde isteği söküp attı bir kaza yüzünden bırakacak değilim ama ne diyeceğimi bilmiyorum