Scudo Sports

Kumrular bisikletime el koydu

özcan parlakoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
368
haylazlar yuva yapmış bisikletin yanına :D bisikleti alsam ürküp kaçacaklar yumurtası varsada bir daha gelmez diye düşünüyorum, ne yapacam ben şimdi:D

http://img374.yukle.tc/images/3227DSC00057.JPG

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
Scudo
Abi yumurtası varsa kaçmıyor, yoksa kovala gitsin zaten yine gelir, sen bisikletine bin :)

(link)

yuvaya dokunma, yumurtalara kesinlikle dokunma, sessizce bisikleti al, yuvaya dokunursan yada yumurtalara yada yuvanın etrafına, giderler. gidondan tutup usulca bisikleti al.

Alper arkadaşımızın dediği gibi yuvaya ve yumurtalara kesinlikle dokunma! Yaklaştığında uçacaklardır,öncesinde yuvanın yakınına yiyecek bişeyler at,en azından yuvalarının yakınında yemek var diye gelirler. Güvercin olsa neyse diyecektim ama kumrular biraz aptallar...

arkadaşlar o kumrular yumurtlamıştı, çokta güzel yavrusu oldu büyüdü, tüylendi uçmasına az kalmıştıki bugün karganın biri kaptı götürdü. evde tadilat var onlarla uğraşıyoruz bir ara salona geldim balkonda karga sesini duyar duymaz fırladım ama alıp götürmüşler yavruyu, tüyleri yolunmuş balkon hep tüy olmuştu, anneside kargayla kavga ediyordu. yavruyu kurtaramadım sinirim bozuldu tüm kargaları öldüresim var.:( 1 hafta daha geçse uçabilecek düzeye gelirdi, çok acıdım kuşa...

O karga onu yemese doğa döngüsünden mtulaka bir aşama eksik kalırdı.
Yılanların fareleri yemesi gibi.

arkadaşlar yapmaman gerekenleri söylemişler de ek olarak ben de şunu söyleyeyim; önü açık bir şekilde kumruların oldugu yeri muhafaza et.

edit: konu eskiymiş baya..

Geri