Scudo Sports

Kullandığımız telefonlar

Aslında doğru Andorid telefonlar en çok kar eden sistemler. Çünkü Android Linux sistemi özgür platform, ücretsiz olduğu için Android kullanan markalar çok aşırı kar ediyorlar yada fiyatları düşüyüorlar. Çünkü işletim sistemi geliştirme AR-GE masrafları yok. İşlemci,Ram, gibi malzemeler zaten başka markalar....

Scudo
@Berke Kazankaya

Donanımı düşük ama yazılım kalitesinden dolayı hepsinden daha stabil

@İhsan Tunçel

bu telefonda bazı şikayetler var.şarrj soketinde sorunlu olduğu gibi.fiyatı özellikleri iyi ama 4-5 sene götürebilek mi onu düşünüyorum.

@hsnsylk

aslında bende e1190 aradım bulamadım. andorid di ios du kafamı kurcalamasın dedim.ama ihtiyaç oluyor bazen hele internete ihtiyacın oldumu.

Ödüllü telefon LG G2 kullanıyorum. Hız performans görüntü kalitesi işlemcisi vs. Hele ki ekran kalitesini şuan G2 den başka hiçbir telefonda bulamazsın. iphone yada samsung un ekranı yanında 32 ekran tüplü televizyon gibi duruyor. Üstelik aynı muadil de olan telefonlar ona kıyasla çok daha pahalı.

3 yıldır htc desire s kullanıyorum. 1 ghz tek çekirdekli 3.7 inç ekran vs... günümüze göre eski bir telefon ama bakıyorum 2500 tl verip yeni cihaz alanlarla aynı uygulamaları kullanıyorum.
o zaman neden 2 ay telefon için çalışayım...
ölene kadar benimlesin hatice :)

@Gökhan Toros

Ben de bu soruyu sormak istemistim. Neden böyle ön yargili oluyorlar anlamadim.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
sony xperia sp kullanıyorum bana yetiyorda artıyor bile :)

@Murat Cömez
Bu tür yorumlar genelde şuna dayanıyor;
X kişisi, Y markanın Z model bir telefonunu alıp onu kullanmaya başlıyor. Bu süre içerisinde eğer hiçbir sıkıntı ile karşılaşmazsa Y markanın ürünlerine karşı bir sempati duyuyor. Yine bu süreç içerisinde A, B, C marka/model telefon kullananların şikayetlerini de duyunca Y markasına olan sempati daha da bir perçinleniyor ve o kullanıcıda sabit bir algıya neden oluyor. Keza aynı kişi, aldığı telefonda kendi kullanımına bağlı olan ya da üretimden kaynaklanan bir takım sıkıntılar yaşadığında da o marka/model telefonun genel anlamda yetersiz olduğunu düşünüyor. Bu durum sadece telefonlar için değil, bisikletten bilgisayara, televizyondan beyaz eşyaya kadar her türlü cihazda böyle ne yazık ki.

@Murat Cömez

Esas neden bizim her konuda takım tutma güdümüz.

Takım tutar gibi siyasal parti tutarız, tüm spor dalları için takım tutarız, yabancı ülkelerin spor takımlarını tutarız, bisiklet markası tutarız, bisiklet disiplini tutarız, bilgisayar markazı tutarız, televizyon markası tutarız....

Hayatın her alanına uzatmak mümkün. Peki tatarken kriterimiz ne olur? En iyisi hangisiyse onu tutarız.
Amerikada basketbol takımı tutarız klasik futbol takımları da var neden tutmayız çünkü başarılı yada medyatik değil. En pahalı markanın modelini tutarız. Özellikleri önemli değil pahalı ve medyatikse zaten birkaç iyi özelliği vardır ezberler onları söyleriz yeter. Adam kafa yapısı öbür siyasal görüştedir ama iktidarda diye karşıt görüşün partisini tutar.

Ne zaman insani defolarımızdan utanmaz, onları kabullenirsek o zaman takım tutmayı bırakacak ve gerçekten tarafsız kararlar vereceğiz. Çünkü şimdilik tuttuğumuz takımların başarısı eksiklerimizi kapatıyor sanıyoruz.

Ben 2011 yılında çıkmış olan Galaxy S 2 modelini kullanıyorum. Telefonu 2011 yılında değil, bir yıl önce filan aldım. Benim kriterim, ekran boyutu, hız ve kullanışlılık yanında 3. parti bağımsız geliştiricilerden aldığı destek.

Örneğin, Samsung bu telefonu 4.1.2 Android sürümünden beri güncellemedi. Ancak xda forumlarında oldukça stabil çalışan, daha hızlı 4.2 ve 4.3 sürümü romlar var. Hatta 4.4.2 Kit Kat Son Android sürümü de gayet güzel çalışıyor, şu An onu kullanıyorum. Telefonu bu desteğe bakarak seçtim. 3 sene geçmiş çıkalı, hala insanlar oldukça tatmin edici bir hızda bu telefonu kullanabildiklerini söylüyorlar. Bu da yeni bir harcama yapmak, telefon çılgınlığına kapılıp model yükseltme işlerine bulaşmamı engelliyor.

Ekran çözünürlüğü dışında bir eksisi yok bana göre. Tüm uygulamaları rahatça kullanabiliyorum. Pil de değiştirilebilir olduğundan bozulmazsa yüksek kapasiteli bir pil takıp daha uzun zaman kullanabilirim.

Alacak olan ve çok para vermeden akıllı telefona geçmek isteyenlere önerim, 1-2 model eski ancak yaygın ve XDA geliştirici desteği yüksek olan model almaları yönünde. Mesela Note 1, Note 2 olabilir, HTC'nin de çok destek gören cihazları var. Böyle yaparsanız Android 4.1'de çakılı kalmayıp sürekli güncel ve hızlı bir telefonu ucuza kullanırsınız.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
http://img.tapatalk.com/d/14/02/20/re4ese4y.jpg

Bu konu sayfalarca devam edebilir.
İşin özü teknolojinin sonu yok eğer ultra zengin biri değilsen bu işe yetişemezsin olay budur. Her saniye yeni bir şey çıkıyor zaten.
En basitinden bir örnek, daha Galaxy S4 çıkalı kaç ay oldu? Adamlar bu hafta S5'i tanıtacak...

@enes savaş

enes bey alakası yok kasma gibi bir derdi indirirsiniz netten rom format atarsınız tekrar eski haline döner benimkide yavaşladı attım format aynı eskisi gibi çalışıyor birazcık bilgisar birazda telefonu kurcalarsanız herkez yapabilir asıl ios alınmaz ıphone un populer olması hayla anlayamadım anlayamayacağımda usbden bişey atılmayan bluetooth veri alışveriş imkanı kısıtlı korsan oyun oynanmayan telefona eğer vercek paranız varsa zenginseniz o kadar alınır yoksa 5 para etmez..
Telefonum:Samsung Galaxy S2 1 yıl önce aldım s3 varken s2 almıştım çünkü özellikleri çok yakındı bir birine cebime sığması açısından s2 yı şeçtim ve pişman değilim s3 alan arkadaşlar pekte memnun değil

Arkadaşlar Galaxy Note 2 için 4.3 güncellemesi yayınlandı. Hayırlı olsun.

Yeni konu açmak istemediğim için buradan yazdım. Kusura kalmayın.

bana soracak olursan iphonenin yeni serisini bekle efsane bir urun çıkartabilirler .. eğer iphone yine kötü bir ürünle karşımıza gelirse en iyi seçene şimdilik note 3 . ben note 3 kullanıcısı olarak kusursuz ve harika bir mobil cihazdır ...

ben galaxy s4 kullanıcısıyım. İphone 4s den geçtim. ekran ve paylaşım özgürlüğü dışında eski cihazımı tercih ederim.

ha bu arada hala android 4.4.2 bekliyoruz. htc one aldı, xperia z1 de aldı. bizde hala yok:((((((

Galaxy s3 kullanıyorum şimdiye kadar kullandıklarımın en iyisi. yek eksi yönü pil.tam dolu bir pil sürekli internet kullanımında bir gece yetmiyor.

Nokıa 5800 taş gibi telefon :) Öyle çok akıllı değil ama işimi fazlasıyla görüyor yani :)

Nokia x3 02 touch and type kullanıyorum 2,5yıl önce aldım haziranda 3yıl olacak,işimi fazlasıyla görüyor öyle android sevdam yok sevdiğim 2oyun var onlarıda pcden (bluestacks) veya tabletimden oynuyorum :in:

Geri