Scudo Sports

Ktm karbon kadro garantisi

hasan suna

Üye
Tepki
25
Bisiklet
KTM
Merhabalar .... Bisiklet işinde daha amatörüm . Bayramın son günü bisikletten düştüm . Kadromun çizik olduğunu düşünüyordum ama sonunda çatlak olduğunu farkettim .. İlk önce umursamadım bişey olmaz gibisinden sonra dedim garantiye yollayayım . Zaten faturası mevcut. Dispiratörü aradım ümit bisiklet ilgileniyormuş . Sertaç bey isminde bi abi çıktı durumumu anlattım bende fotoğraf istedi sonra fotoğrafı attım . 1 saat sonra aradım gereken yerlere Ktm ye fotonu attım dedi , 15 gün içinde bana cvp geleceğini söyledi... Bakalım sabrediyoruz inş garantiye girer ...https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t35.0-12/11929951_733331756789339_1670153578_o.jpg?oh=29cd8d0da681b2887a484f4889286051&oe=55DC022B

Scudo
Genelde çoğu marka düşme, kaza vs cinsi hasarlarda değişim yapmıyor. Sizin kadronuzda da sadece kabuk atmış, asıl karbon yapıda zarar yok gibi görünüyor, eğer değişim yapılmazsa (bence) gönül rahatlığıyla oje ile kırmızıya rötuş yapıp kullanmaya devam edebilirsiniz. Değişim yaparlarsa tabi ballı börek :) Bir başka KTM kullanıcısı olarak sonucu bildirirseniz sevinirim.

İnşallah değişim olur .. 15 gün içinde belli olacak . Bilgilendirmeyi yapacam ...

elite modeli sanıyorum en iyi mtb ktm kadrosu,siz nasıl bir kaza yaptınız da kadro bu hale geldi?

Kadroların fiyatı, sağlamlığından çok rijitliği ve hafifliğini etkiliyor. En üst katman (boya ve clearcoat) hemen hemen tüm markada ve modelde aynı oluyor. Hasan Bey'in bisikletinde zaten kalkan kısım bu. Bir taş çarpması ile bile kalkabilir karbon kadrolarda.

• Beğen
Tepkiler: hasan suna
Sonucu ben de merakla bekliyorum.Takipteyim.

Ktm kullanıcısı olarak verecekleri cevabı merakla beklediğim için takipteyim. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun.
Umarım sizi mutlu edecek bir sonuç çıkar. Ben de takipteyim.

Allah razı olsun sagolun, kafama takılan şu ki 15 de anca belli olur dedi bütün markalarda bu sorun mu var acaba ...

Eğer olmaz sa parça satışına çıkaracam bisikleti bırakacam... :(

15 gün doldu malatyada olduğum için pek de ilgilenemedim bi de 1 yerinde vernik akıntısı farkettim galiba fabrika hatası yarın bir abime kargoyla yollayacam pazartesi eline geçer salı günü hadımköye götürecek .... İnş olur . sonuçta faturalı ....

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Merhabalar . kadroda çatlağın olmadığı söylendi . Garanti kapsamına girmedii

Geri