Scudo Sports

Kron xc500 mü Sedona borla mı

aykut168

Üye
Tepki
2
s.a kron xc 500 de kilitlemeli maşa var sedona borlada varmı bilmiyorum sizce hangisi almalıyım

Scudo
XC500 24 vites Borla 21 vites, eğer bunu sorun etmiyorsanız, Borla derim ben.

Kron'un şu kadrosunun her tarafına yazı yazmaları çok itici geliyo bana nedense. Eğer ki zaman içinde komponentleri kendim yükseltirim derseniz bence(!) Borla'nın kadrosu buna daha uygun.

Sedonayı aldık diyelim ama parça değistirmesi pahalı hicbirsey değıstıremem

gençler abiler şuan aklımda sedona borla var sedona borlada parça değişimi pahalı olur diye düşünüyorum bisikleti aldımmı 3sene hiçbirşeyini değiştirimem

Parça değişimini düşünmeyin. Bisikleti mevcut haliyle kullanabildiğiniz kadar kullanırsınız. Zamanla, parçalar eskidikçe, ihtiyaç ve beklentileriniz değiştikçe parça değişimine gidersiniz. Eğer yarışlara katılmayı düşünmüyorsanız sadece bozulan parçayı değiştirirsiniz. Aceleye gerek yok. Bizde de borla vardı, güzel bisiklettir. Hatta ikinci el satışa koyacağım. Kısaca borla iyidir.

@aykut168

Parça değiştirme olayına niye bu kadar takıldınız? Vites sistemi yetmez bana diyorsanız, verdiğiniz modellerden anladığım bütçenize uygun 27 veya 30 vites sıfır bisiklet olduğunu da sanmıyorum.

Sedona diyorum

hım ben en çok asfaltda kullancam boyum 1.75 18inçli alacam sedona borla dha iyi gibi kron xc500 düşüyordum

Karar verdim sedona borlanın beyaz rengi yoksa Carraro 419 grunge alacağım :)

Geri