arkadaş sanırım o paraya daha iyi bir şeyler alınabilir manasında söylemiş bencede o paraya daha iyi bir şeyler alabilirsin.2.el kullanma sıkıntın yoksa 2.el mtb'lerede bir göz at eğer bütçeni 100 tl filan arttırabilirsen trek3500 var liste fiyatları 1250 iyi bir pazarlıkla 1000-1100 gibi bir meblaya alabilirsin (memnun olanlardan ve trek'in kendini ispatlamış bir marka olmasından kaynaklı önerdimbu bisikleti)
970TL mi? İnternet satış fiyatı 880TL. Peşin 800'e alırsın en fazla. Bu arada sırf o maşa için bu bisikleti almayan bir sürü insan var. Tekrar düşün derim. O rakam bu bisiklet için çok fazla...
Ben sana kaç kez dedım o fıayata kron para verılmez donanım berbar ben daha bugun carraro crs 620 aldım süper ama kendı bıldıgınızı okumayı çok ıstıyorsunuz herhalde alın kron 1 ay sonra pişman olun burayya yazın sonra
Dostum verdiği aksesuarlarda para edecek birşey yok ki. Pompa 10, kilit 10 lamba 5 lira olsa en fazla 25 liralık "hediyesi" var. Ayrıca ben de kron kullanıyorum ama o paraya sedona ya da ikinci el scott alırdım.