Scudo Sports

Kron XC500 HD (970TL Fiyat Fazlamı) ???

Tepki
6
Bisiklet
Bianchi
Bisikleti alıcam satan bayi 970TL diyor.Yanında pompa,kilit,pille çalışan ışıklı lamba,Gidon bezi(gibi bişiler dedi) Böyle şeyleride beraberinde vericek sizce fiyat fazlamı ?

Scudo
ben olsam, kron a o kadar para vermem.

@İlker Yalçın

arkadaş sanırım o paraya daha iyi bir şeyler alınabilir manasında söylemiş bencede o paraya daha iyi bir şeyler alabilirsin.2.el kullanma sıkıntın yoksa 2.el mtb'lerede bir göz at eğer bütçeni 100 tl filan arttırabilirsen trek3500 var liste fiyatları 1250 iyi bir pazarlıkla 1000-1100 gibi bir meblaya alabilirsin :) (memnun olanlardan ve trek'in kendini ispatlamış bir marka olmasından kaynaklı önerdimbu bisikleti)

970TL mi? İnternet satış fiyatı 880TL. Peşin 800'e alırsın en fazla. Bu arada sırf o maşa için bu bisikleti almayan bir sürü insan var. Tekrar düşün derim. O rakam bu bisiklet için çok fazla...

Gereksiz yere pahalı bir bisiklet bence. Üzerinde ne donanım var ki bu kadar para istiyorlar anlamıyorum.

Ben sana kaç kez dedım o fıayata kron para verılmez donanım berbar ben daha bugun carraro crs 620 aldım süper ama kendı bıldıgınızı okumayı çok ıstıyorsunuz herhalde alın kron 1 ay sonra pişman olun burayya yazın sonra

Bu fiyata bu sedona varken tabikide fazla . (link)

Dostum verdiği aksesuarlarda para edecek birşey yok ki. Pompa 10, kilit 10 lamba 5 lira olsa en fazla 25 liralık "hediyesi" var. Ayrıca ben de kron kullanıyorum ama o paraya sedona ya da ikinci el scott alırdım.

@Emre GÜLEN

Aynen bu bısıklette cok ıyı ındırımle alırsın 950 ye en az

O paraya bence sedonanın güzel modellerinden al. Bu arada konunun yeri baya bir şaşmış.

Geri