Scudo Sports

Kron XC3000 v.s Corratec X-Vert Motion

isparta32

Aktif Üye
Tepki
12
Arkadaşlar bizim bir bisiklet sever arkadaşa bisiklet alacağız. bütçesi 400-500 euro arası ben biraz araştırma yaptım fakat bu iki bisiklet arasında kaldım. Biri daha hafif, birinin donanım daha üst kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

Bir de arkadaş rise gidon kullanmaya alışık corratec'in gidonu flat. Corratec'in gidonunu rise yapma şansı var mı?
http://www.imagehack.eu/tr/uploads/a7eb8ef1a8.jpg

Scudo
Donanım olarak hem üst olan hem de hafif olan XC 3000.
X-Vert'ün sadece maşası, ön attırıcısı ve jant telleri 3000'e göre bir üst model o kadar.
Benim seçimim 3000 olurdu ve aradaki 75 eu farkla da 3000'i biraz modifiye ederdim.

Evet düz gidon olan bisiklete açılı (riser) gidon takabilirsiniz.

@athletic

Teşekkür ederim yanıtınız için.

Arkadaşlar çocuk benden haber bekliyor biraz yardımcı olsanız

@athletic

Tamamen katılıyorum ve o farkla eksiklerini tamamlaya bilirsin..yada tamamlamana yarımcı olur..75 euro az fark değil..
Ben olsam XC3000 i alır artanıyla kask,eldiven,gözlük yada modifikasyon parçası bir yada bir kaçını birden alırdım :)

ben farklı bir oneride bulunacam amebbo hussar veya sd 771

Bence buradan xc 3000 i eleyebilirsiniz.Bu model yaklaşık 4 ay önce bitti ve bir daha üretilmeyecek.

@sonmez

bisikletonline.com mevcut dedi ve neden üretim durduruldu acaba?

@isparta32

sedonalar fiyata gore en iyi kalitede oldugunu dusunuyorum..

hussara gelince kadro yapısı ve dıs gorunusune bayılmaktayım ...

sedonaların görünüşünü beğenmiyorum yalnız neyse arkadaşlar biriniz xc3000 yok demiş biriniz sedona demiş sizde görüyosunuz ortak bir fikir yok.

XC 3000 yok değil var..Sadece bulması mesele olabilir..Üretimi durdurulmuş o kadar :) Bu o bisikleti biraz daha değerli kılar :) ..Çoğunluk XC 3000 diyor..Tabi ki sen bilirsin pedallayacak olan sensin...Ama inan hangisi alırsan al hiç pişman olmayacaksın..Önemli olan pedallamak.. :)

arkdaşlar dediğiniz gibi xc3000 bulamıyorum:( efor da ve bisikletonline da yok yardımcı olun lütfen

sedona sd 761 var. tipi çok kötü bence ama donanimlara bakildiğinda bu ikisinden de üstün(full deore set var üzerinde) ve amortisörü de xc3000 den daha iyi. para denkleştirebilirsem onu almayi düşünüyorum. bu arada x-vert motion da 2007 modelinin tipi kötü bence.

ya tamam özellik varda hani birazda tip olacak. sedonalar kimse yanlış anlamasın eski hacı bisiklerine benziyor. tabi carbon modelleri çok güzel. benim dediğim 761 ve altı için

@propcadmin

Katılıyorsunda, ben xc3000 kullanıcılarına katılamıyorum. Hiç bir bisiklet mağazasında yok. kronların bütün bayilerine sordum yok kalmamış.

Geri