Öncelikle herkese merhaba. Forumdaki ilk konumu açtım. Bu iki model arasındaki iyi ya da kötü yönlerini, kullanan varsa yorumlarını öğrenmek istiyorum. Fiyat aralığım 1200-1400 tl arası başka mtb önerileriniz varsa alabilirim. Şimdiden teşekkürler
Kron XC500 ile XC300 arasında donanım, kadro, lastik gibi kalite farklılıkları var. XC500'de Acera vites sistemi kullanılırken XC300'de Altus sistem var. Her iki bisiklet de 24 vites fakat Acera Altus'un bir üst versiyonu. Bisikletleri yakından görmeniz sizin için daha iyi fikir edinmenizi sağlayacaktır. Her iki bisikleti de yıllarca kullanabilirsiniz. XC500'ün detaylı fotoğrafları 2015 Kron XC500 27.5 XC300'ün detaylı fotoğrafları 2015 Kron XC300 Dağ Bisikleti
@Melih Çolak
Dün gece forumda biraz gezinirken bu canavarla karşılaştım ürünün stoğu kalmamış diye düşündüm ama decathlonu aramayı düşünüyorum eğer ellerinde varsa haftasonu gidip bakacağım
@Selim Yapıcı o zaman whistle modellerine bakın carraro crp 710 te olabilir seçenek çok ama ama donanımları düşük eğerki para sıkıntı değilse alivio ve üst serilere bakın derim
@turkkeyp Benimde bisiklet hakkında çok bilgim yok ama forumda hangi kron başlıklı konuyu okusam yorumlarda krondan uzak dur yazıyor. Maşaları pek iyi değil. Nedense benim pek içime sinmedi kron, o yüzden vazgeçtim Şu an bende çok kararsızım hangi modeli alacağım konusunda
@turkkeyp kocaeli-izmit'te iseniz şişman bisiklete gidip bi bakın bulvarda mümkünse hidrolik fren acera ve üstü set gidondan kitlemeli yada maşadan kitlemeli bir bisiklet almanızı tavsiye ediyorum
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.