Scudo Sports

Kron XC1000, Trek 3700, Whistle miwok 1052v

@Emirhan Atasöz
Bu örnek iyi oldu, dikkate alacağım. Teşekkürler.

@Serbay Akar
Tabii ki Serbay Bey, memnuniyetle. Ben de sabırsızlanıyorum iki bisikleti de yakından görmek için. Aynı gün izlenimlerimi aktarmaya çalışacağım : )

• Beğen
Tepkiler: Serbay Akar
Scudo
Sabırsızlıkla bekliyor olacağım, benim öyle bir olanağım yok. umarım beğenirsiniz birisini :)

• Beğen
Tepkiler: Quadratum
@Serbay Akar

Evet Dışkapı' da Yiba Çarşısı. Whistle marka bisikletler de satılıyor çarşıda.
Whistle bisikletlerin kadro borusu görüntü olarak pek hoşuma gitmedi benim. Altıgen gibi bi şekildi sanırım. Kron xc 1000 görüntü olarak daha güzel bence.
Kafanızı karıştırmak istemem ama Carraro 435 v model bisikleti de inceleyin bence. Kron xc 1000 ile bu bisiklet arasında kararsız kalmıştım. 700 tlye Carraro'yu aldım Sirkeci'den.

• Beğen
Kafam yeterince karışık zaten, Carraro'ya da bakarım o zaman : )

son bir sorunum var, kron xc1000 almayı düşünsem kadro boyu en fazla 19,5'' boyum 1.90 rahat kullanabilir miyim ?

1052 üst modeldir erdoğanlar bisikletten barış harmancı ararsanız yardımcı olurum özgür günler dilerim

@Serbay Akar

Serbay Bey size bir sözüm vardı : )

Bugün iki bisikleti de yakından gördüm, her iki satıcı da kendi bisikletini övdü doğal olarak : ) Ben profesyonel olmadığım için aradaki farkı ağırlık ve görsellikle değerlendirebiliyorum. Öncelikle Whistle'ın söylendiği kadar ağır olmadığını gördüm. Her iki kadroyu da elime aldım, evet tabii ki biraz fark var ama bu benim tahmin ettiğimden çok daha azdı.

Kron için artı olarak kadronun bir avantajından bahsetti yetkili arkadaş ama ne dediğini unuttum şimdi : ))

Özetle iki bisiklet arasında bariz bir fark görmediğimi söylemeliyim. İkisi de muhteşem bisikletler. Ama yine de herkesin görüşü farklı olabilir, sizin de imkanınız varsa her ikisini de yakından görmenizi tavsiye ederim.

Ben kararsızlıktan kurtulup seçimimi yaptım, buradan görebilirsiniz benim Whistle'ı:

Mutlu son...Miwok'um ve Ben : )

Darısı başınıza : )

• Beğen
Tepkiler: Serbay Akar
Gamze Hanım, gerçekten çok mutlu oldum. Unutmadığınız için :)

Kazasız belasız sürüşler dilerim, bakalım ben de 1-2 hafta için de seçimimi yapıcağım. Dediğim gibi ya kron ya whistle. Tabi rengi siyah beyaz olucak : ))

Galiba kron'nun ömür boyu garantili olmasını söyledi diye tahmin ediyorum.

Çok teşekkür ederim, aldığım zaman ilk sizinle paylaşıcağım.

Çok teşekkürler, en kısa sürede almanız ve paylaşmanız dileğiyle..

kron xc1000 kullandım tavsiye ederim. olmassa Trek alın. sonuçta pro değilseniz ucuz sağlam gözünüza hoş görünen birini alın...

• Beğen
Geri