Scudo Sports

kron xc1000 gidon kilitli maşa kitlenmiyor

Elle kendiniz manuel kilitlemeyi denediniz mi

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Bende xc 1000 var kitlediğimde sadece 1 santim oynuyor ve bu normal bişi esneme payı verilmek zorunda yoksa kilit kırılabilir.Ama senin ki 4 santim bana çok anormal geldi.

@Necip Reis
Almadım zaten fiyatı 200tl arttı ayrıca iyi ki almamışım yola geçicem [emoji3]

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resime bakınca farkettim tel yerinden oynamamış bile telin olduğu yerdeki 1 numara alyanın sıkılması lazım.

Sıkıntı yok yani

@Necip Reis
Neyse onu alan kişi yapar ama bisiklet fiyatına göre süper hafif ve kabloları gizli

@Owlknife
Ben simdi yoldan geldim . Giderken maşayı kitlemeden gittim. Gelirken ise kilitledim ve bırak 4 cm yi 0,5 cm bile oynamadi.
Yalnız birde sol tarafta bir ayar var sanırım o da geri tepme ayarı . Oradan da biraz oynayarak kontrol eder misin ? Belki düzelebiliir.
Normalde kilitlendigi an hareket etmemesi gerek . Düz maşa gibi sabit olması gerek .
Bendeki bisiklet 1621 MsmH hidrolik model .

@hakanemrez
Bisikleti almadım keşke sizin kadar road bikeciler de yardım etse :)

@Owlknife
Ederler Ederler :)
Kron tx 1000 modelini alacaktım ben , 4 gun once ve orada denedim . Gidondan direk basar basmaz kitleyip hiç esnemedi. Ha bu arada biraz pahalı geldi bana bu model :)
Sırf deore olması sistemin bu kadr farkeder mi soru işareti! Kadro lar mosso ile aynı hatta mosso nun daha hoşuma gitti . Ha bir de gidondan kılitleme olmasi da çok önemli değil .bir de bu maşa kilitleme yapacaksaniz mutlaka bisiklet üstünden inip öyle yapın. Almış olduğum bisikletçi üzerine basarak bunu dedi . Yoksa maşa bu sistemini bozuyor dedi . Maşa hakkında ki bilgilerim bunlar :)

@hakanemrez
Tekere kalkıp da kitleyebilirsin ama dediğim gibi ben yola geldim [emoji3]

@Necip Reis
Kadroları sağlam değil diyolar bide kablolar içeriden geçiyo falan sizinki nasıl bi sorun çıkardı mı?

Hiç bi sorun çıkarmadı 2,5 senedir bende.

Kabloların kadro içinden geçme olayına ben hayranım biraz.Özellikle orta attırıcının kablosunun alttan gelmesi falan benim çok hoşuma gidiyor.

@Necip Reis
Ben xc1000 2015model diyorum kronun günü gününü tutmuyor her sene farklı şeyler yapıyor o yüzden her senenin kalitesi farklı

Kron gibi böyle kadroya bu fiyat veren firma göremedim.Yani alü kadroda içten geçmeli kablo yapıyor falan.Bide cube var ama o da bizim ülkede yok pek.Diğer firmalar genelde karbon seviyede içten geçirmeliye geçiyor hep benim görüşümce.

kron ile mosso ve bir çok kadro nerdeyse aynı üretim. Hatta mosso bir ara giant marka içinde kadro ürettiği modeller olduğunu okumuştum..
Kabloların içten geçme olayı ise kimine göre avantaj kimine göre dezavantaj. bunla ilgili baya done var.
o yüzden sırf kablo içten geçiyor diye kadro seçimi yapmamak gerek diye düşünüyorum :)

@hakanemrez
Bu iyi oldu almadığım için üzülmedim :)

Geri