Scudo Sports

Kron XC 4000'in Son Hali(Benim Ferrarim:)))ve Eski Emektarım Bisanım(Mercedesim:))

Yakın zamanda yeni parçalarla yeni resimler ekleyeceğim...

Scudo
@AydınUS

Teşekkür ederim.Sağolun...

@Emirhan Atasöz

Ayna kolun nesi var.Ben kapaklı seviyorum...Hem paçalarım batmamış oluyor...

Hayırlı olsun ama gözüme takılan bir ayrıntıyı yazmadan edemeyecem , eski bisikletin arka aktarıcısı shimano sis yıllara meydan okuyan bir aktarıcı...

• Beğen
Tepkiler: Cihan A.
@uğur kocaağa

Teşekkür ederim.Shimano Sis arka aktarıcıyı 1999 da almıştım:)O günden yeni bisikleti alana kadar kullandım....

@ceyhun baş

Sağolun.Çok beğenerek ve içime sinerek aldım o kadroyu:)

@Sinan Kavas

Teşekkür ederim tatlı yorumunuza:)

@Ali Fuat

Sağolun.Teşekkür ederim...

beden eğitimi öğretmenim bisikletinizi güle güle kullanın :)
gayet güzel bisikletiniz var maşallah.

• Beğen
@Recep TOPAL

Beden Eğitimi Öğretmeni teşekkür ediyor:):):)İnşallah daha güzelleri sizin olsun diyor:)

• Beğen
Tepkiler: Recep TOPAL
Cihan bey, muhteşem bir bisiklet, zira aldığınızdaki hali de çok güzelmiş. Güle güle "kasklı" ama kazasız günlerde kullanın. Bisan'ı muhafaza ediyorsunuz değil mi? Konuyla ilgili olmasa da mesajlardaki "alıntı"yı nasıl yapıyorsunuz, bana da tarif edebilir misiniz rica etsem? Teşekkürler.

• Beğen
@Ahmet Salih Özenir

Ahmet Bey teşekkür ederim...Emektar Bisanım hala duruyor muhafaza ediyorum.Kask takmadan asla bisikletle dolaşmaya çıkmıyorum...Sağlıcakla kalın...

aynı duyguları yaşadım aradaki farkı hemen hissediyorsun yeni bisikletinde hayırlı olsun güle güle kullan

• Beğen
@Cihan Aydan

teşekkürler öğretmenim:) sizinki kadar güzel olmasada benimde bir bisikletim var:p
ne zamandır nasip olmuyor resimlerini koymaya hemde sürekli parça değiştirdiğim için en sonki halini koymak istiyorum.son bir parcam daha var onuda halledince inşallah sizlerle paylaşacağım.:)

• Beğen
@recep24ank

Fark o kadar çok ki...Rahat,hızlı,akıcı konforlu bir sürüş yaşatıyor:)Güzel yorumun için teşekkürler:)...

Geri